Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baratnom apja mar az agyamra megy a vallasos dumaival, mit csinaljak?
Lehet, hogy kemény dolog lesz, amit írok, de itt egyedül a "megszoksz vagy megszöksz" elv működik.
Ő nem fog a sarkára állni, így két lehetőség maradt: vagy lenyeled ezt a békát, és életed hátralevő részében behódolsz nekik (mert ne hidd azt, hogy nem fognak majd befolyásolni titeket még évtizedek múltán is), vagy véget vetsz ennek a kapcsolatnak. Feloldhatatlan ellentét van a te hozzáállásodban és az övékében, ilyenkor pedig más megoldás nincs, csak ez a két lehetőség.
"hogyan ertessem.meg az apjaval hogy ez termeszetes dolog"
Sehogy. Az ilyennel nem lehet.
Egyébként én futva menekülnék attól, aki lassan nagykorú létére engedné, hogy eltiltsák, meg aki engedné, hogy hogy felnőttként is megszabják, hogy mit csináljon.
Én egyetértek az apjával ABBAN hogy házasságig nincs se szex, se csók, se semmilyen non-verbális szexualitást megcélzó kommunikáció sem. Ugyanis én is vallásos vagyok. De 18 éves korában meg kell engednie hogy hozzádd költözzön, mivel már felnőtt cselekvőképes jogi személy, tehát azt csinál amit akar a lány. Csak ki is tagadhatja akár emiatt az apa.
Csunya dolog szexuális viszonyt ápolni\létesíteni házasságon kívűl ill. azt megelőzve. Ez gonoszság!!!! Elfogsz kárhozni, ha nem térsz meg!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!