Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Baratnom apja mar az agyamra...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baratnom apja mar az agyamra megy a vallasos dumaival, mit csinaljak?

Figyelt kérdés
Tobb mint egy eves kapcsolat, baratnom kereszteny csaladban el, az apja nagyon betartja a "szabalyokat" , baratnom is vallasos de O nem ennyire "maniakus" apja kijelentette hazassagig meg nem is aludhat nalam, es abban a tudatban van hogy le se fekudtunk egymassal.. Anyja engedj hogy nalam aludjon de O se tud a szexrol.. Baratnom nem mondja el nekik mert fel hogy eltiltanak minkrt egymastol vagy valami, mondtam baratnomnek beszeljen apjaval mert igy a kapcsolatot teszi tonkre, oke hogy vahogy megoldjuk a masiknal alvast, de ezt csinni TOBB evig , a gondolattol elmegy a kedvem kb, nagyon szeretjuk egymast, de igy az apja miatt nehez, es az is lesz mert bnom szerint nem.fog valtozni, mondja majd ugy is elkoltozik(most 17) jovore lesz 18, de ketlem hogx 18 eves korban az apja ezt megfogja engedni hogy hozzam.koltozzon (21 vagyok,lassan kulon koltozom) , de nem tudom igy erdemes e folytatni ezt az egeszet, hogyan ertessem.meg az apjaval hogy ez termeszetes dolog es igy csak a kettonk kapcsolatat teszi tonkre?

2016. dec. 13. 08:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
78%

Lehet, hogy kemény dolog lesz, amit írok, de itt egyedül a "megszoksz vagy megszöksz" elv működik.

Ő nem fog a sarkára állni, így két lehetőség maradt: vagy lenyeled ezt a békát, és életed hátralevő részében behódolsz nekik (mert ne hidd azt, hogy nem fognak majd befolyásolni titeket még évtizedek múltán is), vagy véget vetsz ennek a kapcsolatnak. Feloldhatatlan ellentét van a te hozzáállásodban és az övékében, ilyenkor pedig más megoldás nincs, csak ez a két lehetőség.

"hogyan ertessem.meg az apjaval hogy ez termeszetes dolog"

Sehogy. Az ilyennel nem lehet.

Egyébként én futva menekülnék attól, aki lassan nagykorú létére engedné, hogy eltiltsák, meg aki engedné, hogy hogy felnőttként is megszabják, hogy mit csináljon.

2016. dec. 13. 10:14
 12/17 anonim ***** válasza:
68%
Előzőnek van igaza, és szerintem menekülj, ameddig teheted. És nem, az országnak nem kellene kereszténynek lennie, hanem szekulárisnak, elválasztva az államnak az egyháztól, de ez sajnos ma nincs így, pontosabban az összefonódás irányába haladunk.
2016. dec. 13. 10:27
 13/17 A kérdező kommentje:
En is ettol felek, hogy attol.mert elkoltozik tuti beleakarnak majd szolni, inkabb az apja, es marad a valasztas, hogy a csalad vagy en kb.. De ha meg elengednem lehet megbannam, mivel nagyon fontos nekem baratnom..
2016. dec. 13. 10:45
 14/17 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem nincs baj a lány apjával. Elég szomorú, hogy sok kiskorú dug, ráadásul sok ész nélkül (lsd. abortusz kérdések). Nem való gyereknek a szex, együtt alvás. Nem azt mondom, hogy házasságig várni kell, de tényleg nagyon erkölcstelen sok fiatal. És egyre butábbak is. Ezt a kompetencia felmérések igazolják, mert tény. Öröm látni, hogy vannak még nem túl libsi emberek.
2016. dec. 15. 14:17
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem fog tetszeni amit fogok írni na de ez a csúf igazság: teljesen különbözik a világnézetetek és csak azért tudtatok lefeküdni egymással mert a lánynak még fejlődésben van és befolyásolható volt. Ha tényleg hosszú távra tervezel vele akkor neked kell majd változnid ha már úgy is liberálisan gondolkodsz akkor fogadd el. Ha meg nem akkor hagyjad mert ebből hosszú távon hatalmas viták lennének. Keress egy hasonló gondolkodású lányt mert vele boldog leszel.
2016. dec. 19. 17:08
 16/17 anonim ***** válasza:
0%

Én egyetértek az apjával ABBAN hogy házasságig nincs se szex, se csók, se semmilyen non-verbális szexualitást megcélzó kommunikáció sem. Ugyanis én is vallásos vagyok. De 18 éves korában meg kell engednie hogy hozzádd költözzön, mivel már felnőtt cselekvőképes jogi személy, tehát azt csinál amit akar a lány. Csak ki is tagadhatja akár emiatt az apa.

Csunya dolog szexuális viszonyt ápolni\létesíteni házasságon kívűl ill. azt megelőzve. Ez gonoszság!!!! Elfogsz kárhozni, ha nem térsz meg!!

2016. dec. 30. 23:30
 17/17 anonim válasza:
Voltam hasonló helyzetben csak abban a kapcsolatban nem vallásosság volt hanem maradiság. Egyszerűen nem tudott kilépni a lány a szülei hatása alól. Pedig 25 éves volt. Az volt amit Anyu-Apu mondott még akkor is ha ő is tudta, hogy hülyeség. Szerintem gondold végig, hogy hosszútávon mit szeretnél tőle és mik lehetnek ennek a "felállásnak "később a hátrányai.
2017. nov. 28. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!