Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit csinaljak?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csinaljak? Van egy baratnom aki egy evvel idosebb nalam es tobb mint 6honapja vagyunk egyutt.

Figyelt kérdés
Mindent meg szeretnek adni neki es tenyleg (nem egobol) van egy csomo jo tulajdpnsagom amit a barataim is mondtak. Pl tudok szeretni, vicces is vagyok ha ugy van, persze normalisan viselkedek ha olyan a tema, romantikus vagyok, nagyon erzekeny, szeretek lelkizni. Sokminden hianyzik belolem de a belsommel nincs nagy baj. Na es ez a lany talalkozgat mas palikkal is akik korabban le akartak kapni es meg b-ni Elmondtam neki hogy nagyon zavar es erre o akadt ki hogy feltekeny vagyok es nem bizok benne. Ugy erzem reszemrol jogosan tettem fel ezt a kerdest. Hisz miert van vele? Miert nem velem van amikor a kis szabadideje engedi? Vagy megcsalhat nem vagyok eleg neki? Amikor elmondtam hogy zavar nem a kedvemre kene tennie? Mert egy parkapcsolat celja ez ha jol tudom. Mit gondoltok? Mit csinaljak?

2016. nov. 27. 07:22
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Hajaj.

Eléggé bűzlik ez a sztori.

Miért találkozgat olyan pasikkal akik neg akarták fektetni???

Beszélj vele.Ha nem megy akkor dobjad Sokkal jobbat is kaphatnál hidd el nekem! :)

2016. nov. 27. 07:59
 2/8 anonim ***** válasza:

Egyetertek az elozovel...beszelj vele es ha nem megy, akkor dobd.

Talalsz jobbat...de azert en szurkolok h megtudd vele beszelni a dolgokat :)

Hany evesek vagytok?

2016. nov. 27. 08:13
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem ebbol a sztoribol az jon le, hogy a csaj fuvel faval felrekefel es aztan tudja, hogy nekik csak egy kurasra kell igy visszaszalad hozzad mert tudja, hogy teged tud hulyiteni igy kb sose hagynad el...
2016. nov. 27. 10:32
 4/8 A kérdező kommentje:
A baratnőm 18 lett Én meg 17 vagyok. Megprobaltam beszélni vele elmondtam neki mennyire zavar de aztamondja hogy csak barátok és hogy nem csal meg de hát ki tudja Én már nem
2016. nov. 28. 06:00
 5/8 A kérdező kommentje:
Meg van egyáltalán barátság férfi és nő között?
2016. nov. 28. 06:11
 6/8 anonim ***** válasza:

Hadd beszéljek veled őszintén. Mint férfi a kérdezővel. :-))

Amit előttem írtak, butaság. Kamaszos allűr. Idealizálás. Az élet nem így működik. Ha hűséget vársz a partneredtől, azt neked kell megteremtened benne. Neked kell olyan partnerré, olyan társsá, esetedben olyan FÉRFIVÁ érni, hogy eszébe se jusson, hogy létezik pasi rajtad kívül.

Mindig lesz olyan, aki meg akarja dönteni. Mindig lesz olyan, is, aki el akarja venni tőled. Azt, hogy végül marad, vagy megy, az fogja eldönteni, hogy talál-e jobb partnert, mint te vagy. Ha te szerelembe tudod ejteni, nem fog találni. Ha azonban erre nem vagy képes, nem formálhatsz jogot a hűségére.

2016. nov. 28. 10:56
 7/8 A kérdező kommentje:
En probalom csak egy kapcsolatot ugy kepzelek el hogy azert megse menjen mas fiukkal el es ha itt vagyok akkor ram szanja az idejet mert ketten elvagyuk nagyon is mindig beszelgetunk jo a hangulat stb. Es eltiltani se akarom majd elválik.
2016. nov. 29. 20:38
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát nem jól képzeled el! Régen rossz, ha a barátnőd rád szánja az idejét. Valakire időt SZÁNNI, azt jelenti, hogy "háááát, volna éppen jobb dolgom is, de egye kutya, rád áldozok bizonyos mennyiséget az értékes időmből". A szerelem nem erről szól. Nem azért vagyunk a másikkal, hogy a kedvére tegyünk, hanem azért, mert minden nélküle töltött perc egy kínszenvedés. Amíg kevés vagy ahhoz, hogy ezt az érzést kicsihold a barátnődből, nem formálhatsz jogot a hűségére.
2016. nov. 30. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!