Miért csinálják ezt a vallásos emberek?
Tudom, de be akartak szervezni. Arra mutattam rá, hogy a határozott hozzáállással a keresztények nem tudnak mit kezdeni.
Az kell nekik, akkor nem mernek téríteni.
"egyébként hogyan született az első atom?"
Feltehetően az Univerzum hűlése után keletkeztek az atomok. Ugyanis a Nagy Bumm után forró plázában még nem lehettek.
te logikai hibaidra hivatkozik?
vagy o hasznal logikai hibakat?
Filozofia az nem valos szerinted? Csak alap nelkuli gobdolatok haszontalanok?
12-es, ne általánosíts. "A keresztények nem tudnak mit kezdeni a határozott hozzáállással."
Valszeg az utca embere hisz, van némi tudása s ezt próbálja átadni. (Bár nem vagyok híve ennek az erőszakos térítésnek) Neked pedig theológiai, dogmatikai kérdéseid vannak. Talán nem meglepő, ha nem mindenki tudja ezt. Valszeg, ha hirtelen megtérnél, akkor te sem tudnád a válaszokat, hiszen hinni kezdenél s nem mindent tudni.
Egyébként vannak rendezvényeken ilyen sátrak, hogy "sörözz a pappal" vagy ilyesmi. Ott több felekezetből van lelkész, bemész, isztok egy sört és felteheted a kérdéseidet jó hangulatban s valszeg választ is fogsz kapni rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!