Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mik a teremtés bizonyítékai?

Mik a teremtés bizonyítékai?

Figyelt kérdés

2021. okt. 5. 10:04
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 anonim ***** válasza:
45%

"Ez nem magyarázkodás volt, hanem rácsodálkozás, hogy csak így feladsz egy vitát"

Igen, igen, semmi baj

2021. okt. 6. 13:47
 42/64 anonim ***** válasza:
100%

"azonnal nekem estek :)"

Értem, ez is egy válasz.

Így már érthető, ha ez a fórum az élettered, a napi éltető erőd, és mást nem is ismersz.

Csak ezt hívják energiavámpírnak.

Elég szomorú, ha neked ez az életed - és még ezt is arra tetted fel, hogy minél többet ártsál másoknak.

2021. okt. 6. 13:58
 43/64 anonim ***** válasza:
0%

"Így már érthető, ha ez a fórum az élettered, a napi éltető erőd, és mást nem is ismersz."

Hízelgő, mennyire rajongsz értem

"Csak ezt hívják energiavámpírnak."

Egy ezoterikus materialista. Következetes:)

"Elég szomorú, ha neked ez az életed - és még ezt is arra tetted fel, hogy minél többet ártsál másoknak."

Semmi baj:)

2021. okt. 6. 14:37
 44/64 A kérdező kommentje:

Drága uraim!

Ne haragból érveljetek egymásnak. Mindannyian, egy csodálatos dolog "elszenvedői" vagyunk, ez pedig az ÉLET!

Az azért elgondolkodtató, hogy a különféle elemek, (ne menjünk bele, hogy alakultak ki) miért pont abban a sorrendben (pl. fehérjék, cukor, sejt,) épültek fel? Elképesztő mennyiségű létforma van a bolygónkon, de mindnél megfigyelhető egy egyedi kódolás, ami alapján másolódik, szaporodik, javítja a test sejtjeit. Honnan tudja mit kell csinálni? Egy fogalomtól,-lásd evolúció- hogyan várható el az élőlényekben fellelhető, brutális bonyolultság, szinte tudatos felépítése a testnek? Vagy nincs semmi összetett, bonyolult, sorrendiség? (költői) Az emberi szaporodásnál megfigyelhető egy kétségbeejtő tény, hogy a tökéletlenség felé fejlődik a genetikája.

Egy-két ezer év múlva annyira elöregedik a DNS állomány, hogy gyakorlatilag életképtelenné válik az ember, nem tud szaporodni. Ez egyértelmű kihalása az emberiségnek.

2021. okt. 6. 15:36
 45/64 anonim ***** válasza:
0%

"Ne haragból érveljetek egymásnak. Mindannyian, egy csodálatos dolog "elszenvedői" vagyunk, ez pedig az ÉLET!"

Elnézést, hogy a kérdésednél is csináljuk a műsort. Ezek sátánista trollok és rettegnek tőlem, mert mindig simán cáfoltam az összes evós "bizonyítékot". Így most üldöznek és a lejáratást alkalmazzák ellenem. Bárhová beírok bármilyen választ, egyből megjelennek és nekem esnek a csillagvirágok.

Nekik felesleges bármit is írnod. Úgy viselkednek, mint az Ap.CSel.-ben a zsidók Istvánnal. Nem hallgatták meg az érveket, hanem befogták a fülüket, majd rárontottak és megölték.

"Egy fogalomtól,-lásd evolúció- hogyan várható el az élőlényekben fellelhető, brutális bonyolultság, szinte tudatos felépítése a testnek? Vagy nincs semmi összetett, bonyolult, sorrendiség? "

Ezt elintézik azzal a válasszal, hogy korábban más funkcióik voltak az alkotórészeknek. De természetesen semmi konkrétum nem következik soha. TEhát az evolúció egy ordas nagy babona, és mellőzi a tudományosságot és a logikai gondolkodást.

2021. okt. 7. 09:38
 46/64 anonim ***** válasza:
100%

"Honnan tudja mit kell csinálni?"

Nem tudja.

Amelyik rosszul csinálta, az kihalt.

"Egy fogalomtól,-lásd evolúció- hogyan várható el az élőlényekben fellelhető, brutális bonyolultság, szinte tudatos felépítése a testnek?"

Ha tényleg érdekel a téma, nézd vissza itt. Nagyon sok példa volt már.

Jól írod: SZINTE tudatos.

Mert nem az.

Még egy jó tanács: szerintem Kreattival ne foglalkozz.

Amióta itt van, jóval több, mint ezer írását olvastam, és jó szándékot egyetlen egyszer láttam benne.

Még ő is meglepődött rajta.

2021. okt. 7. 09:57
 47/64 anonim ***** válasza:
100%

"Ezek sátánista trollok és rettegnek tőlem, mert mindig simán cáfoltam az összes evós "bizonyítékot". "

Mondod ezt az után, hogy konkrétan itt is az összes vérszegény érved lazán meg lett cáfolva, és már csak személyeskedésre telt utána tőled...

Azt már vagy százszor láttam tőled hogy előadod, hogy te mindent mennyire simán cáfolsz meg bizonyítasz, de tényleges cáfolatot es bizonyítékot mégsem láttam tőled egyet sem. Vajon hogy lehet hogy még Columbo feleségéről is többet tudunk mint a te cáfolataidról?

2021. okt. 7. 10:02
 48/64 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező: a legjobban akkor járnál, ha tudnád töröltetni az ő írásait.

Akkora tömény hülyeségeket ír, hogy beszennyez velük minden fórumot.

Csak nem biztos, hogy törölni fogják, mert lehet, hogy az oldal védelmét élvezi, ugyanis forgalmat csinál.

2021. okt. 7. 10:10
 49/64 anonim ***** válasza:
84%

Minden evolúciótagadó kreacionistának ajánlom Zállatorvos "A DNS-től az evolúcióig - csak egyszerűen" című ötrészes sorozatát sorrendben megnézni. A videóban elhangzottak hitelességét Szabó Krisztián laborvezető zoológus ellenőrizte.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2021. okt. 7. 21:19
 50/64 anonim ***** válasza:
83%
Abszolút korrekt videók!
2021. okt. 7. 23:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!