Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Nem mondok vallást nehogy...

Nem mondok vallást nehogy megsértsek valakit, de ha arról papol hogy szeretet meg ilyenek, akkor egy általuk szervezett önismereti tréningre ateisták miért nem mehetnek?

Figyelt kérdés
Pláne hogy előtte elméletileg van elbeszélgetés tehát kiderülne szerintem ha csak valaki szidni menne oda.
2021. szept. 30. 19:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Miért menne egy ateista egy vallás által szervezett önismereti tréningre?
2021. okt. 1. 00:42
 12/13 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, miért megy egy ateista valláskutatónak? Pont ezért, mert érdekli?
2021. okt. 1. 05:30
 13/13 anonim ***** válasza:

Te lennél ez az ateista?

Ha a vallásosok önismereti tanfolyamait akarja tanulmányozni vmi tudományos dolgozathoz, ahhoz más úton is gyujthet anyagot, vagy ezt meg is mondhatja.

De ha önismereti célból tanfolyamra akar járni, akkor nem tanácsolnám, hogy papok által vallásosok számára szervezettre menjen.

Es se mennék el a tizenéves kamaszfiúk önismereti tanfolyamára, mert nem vagyok se tizenéves, se fiú. Még akkor sem, ha érdekel.

2021. okt. 1. 08:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!