Hogyan győzzem le a félelmem?

Mi a félelem elleni orvosság?
"Minden félelem gyökere a halálfélelem. Nem elég megbarátkozni a halálfélelemmel, de egyenesen várni és vágyni is kell arra a pillanatra, amit ti halálnak neveztek, mivel ez lesz az a pillanata, amikor a végtelen Szeretettel színről színre találkozhattok.
Én, Jézus, alig vártam már, hogy mint ember, átlépjek ebből a pokoli világból Atyám országába (Máté 17:17).
A halállal mindenki jól jár. Még azok is, akik a legnagyobb gonoszságot követték el, pontosan azért járnak jól, mert minden gonoszsággal minden gonosz csak magának árt, hisz az istenszeretőknek minden a javára válik, tehát a halálban megszűnik számára a lehetősége annak, hogy tovább ártson önmagának. Ezen kívül olyan önismeretre jut mindenki a halálban, amelyben képtelen tovább hazugságban élni. Azt pedig már többször hallhattad életedben, hogy mindenkit csak az igazság képes megszabadítani.
Tehát a halál angyalával való találkozást úgy kell várnod, mint Isten angyalával való találkozást. Nem szabad attól félned, hogy szenvedés vár rád, amelyet nem kerülhetsz el. Hidd el, a halál olyan ébredés, amely feltétlenül kifizethető számlát nyújt be mindenkinek. Ha fájdalmak várnak rád, akkor ez fog megnyugtatni: megérdemeltem, mivel magam akartam ezt! Ha örök fénybe öltözöl, akkor ezt fogod mondani: minden kegyelem! "
Megáldalak a NYITOTTSÁG és a BENSŐ BÉKE LELKÉVEL!
Jézus; A HANG - konyv 2634

Jézus azt mondta, hogy aki megvallja őt a világ előtt, azt ő is megvallja az Atya előtt.
Tudom, hogy nehéz ez, én is félek néha a beszólásoktól, a gúnytól. De Krisztus is vállalta érted a beszólásokat, a gúnyolódást és a halált is.
Emellett legyél velük olyan, mint voltál. Nem kell folyton téríteni kéretlenül. Ha kérdeznek, akkor válaszolj. Ha megkérdezik, hogy miért csinálod, akkor megmondod, hogy azért, mert keresztény vagy. Ha viccet csinálnak ebből, akkor én azzal szoktam visszaválaszolni, kicsit humorosra véve, hogy ha még erre furán néznek, akkor mi lenne, ha zsidó, muszlim vagy akár hindu lennék? Külön kéne főzni rám egy komplett ebédet, mert a legtöbb ételt meg sem enném.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!