Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan győzzem le a véradással...

Hogyan győzzem le a véradással kapcsolatos félelmem?

Figyelt kérdés
2021. máj. 26. 15:15
 1/7 anonim ***** válasza:
37%
Gondolj úgy a testedre mint egy fejlett biológia robot ruhára, amivel nem vagy azonos, csak viseled. Amikor vért vesznek, csak ellenőrzik, javítják.
2021. máj. 26. 15:27
 2/7 anonim ***** válasza:
48%
Akkor ne adj vért.
2021. máj. 26. 15:32
 3/7 anonim ***** válasza:
97%

gondolj arra hogy hany ember eletet mentheted meg vele, a te szervezetednek is jot tesz.

viszont ha nagyon felsz tole, vagy rosszul leszel, inkabb ne adj vert, mert a noverek igy is elegge el vannak foglalva, nem ernek ra apolni az ajuldozo veradokat. szep dolog, de nem valo mindenkinek

2021. máj. 26. 16:16
 4/7 anonim ***** válasza:
94%
nekem az segített, hogy én irányított véradásra mentem, egy ismerősöm anyukájának a gerincműtétjére kellett. tudom hogy a normál véradás is rászoruló emberekhez megy, de így hogy egy konkrét személy élete lebegett a szemem előtt, tudtam elegendő bátorságot meríteni, hogy legyőzzem a félelmem (nem rettegek a tűktől, de azért nem szeretem őket)
2021. máj. 26. 17:21
 5/7 anonim ***** válasza:
42%

Pl. meséld el, hogy mitől is félsz annyira. Tényleg, mitől is? Megszúrnak egy tűvel. Minimális fájdalommal jár, naponta szülő nők tízezrei élik át ennek az ezerszeresét úgy, hogy őket közben több helyen is megszúrják.

De ha annyira félsz, tényleg inkább ne adj, tele lesz a véred stresszhormonnal, az meg kinek kell..

2021. máj. 27. 00:02
 6/7 A kérdező kommentje:
Nyavalygok a tű láttán, ez van... De elmentem, a nővérek nagyon kedvesek voltak, látták, hogy tiszta ideg vagyok. Aztán oda se néztem és végig beszélgettünk majd vége lett.
2021. jún. 8. 18:19
 7/7 A kérdező kommentje:

Mondjuk elég hülyék azok, akik szerint egy stresszhormonos vér nem kell senkinek, kíváncsi lennék szükséghelyzetben is ezt mondanák.

"inkább nem kérem ezt a vért, mert ideges volt a véradó, szertnék meghalni, hol kell aláírni?"

nevetséges

2021. jún. 13. 05:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!