Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mikor történik az elragadtatás...

Mikor történik az elragadtatás?Jézus vissza fog jönni?

Figyelt kérdés
2021. szept. 28. 07:49
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
#39 te meg ne csak azokat keresd akiknek semmi bajuk hanem azokat is akiknek ez problemat okozott. Csak az egyik oldalt vizsgalod eszreseveszed hogy van aki ebbe belerokkant
2021. szept. 29. 14:50
 42/49 anonim ***** válasza:

"#38 A csoportban mások a tapasztalatok de lépj be te is csak facebook kell hozzá"

Nem érdekel mások kamuja, magam szoktam meggyőződni amiről csak lehet. Rengeteg ismerősöm van, semmi gond sehol, az oltatlanok meg hisztiznek és keltik a feszültséget.

2021. szept. 29. 14:52
 43/49 anonim ***** válasza:
#42 40 ezer ember kamuzik?
2021. szept. 29. 14:56
 44/49 anonim ***** válasza:

"#42 40 ezer ember kamuzik?"

Kezdjünk licitálni? :) Mondom, ne higgy olyannak, amiben ismerős ismerősének ismerősének volt egy távoli rokona, akinek az ismerősének az ismerősének az ismerőse mondott valamit. Életben még egy mellékhatással sem találkozott senki, és neked sicns ilyen ismerősöd

2021. szept. 29. 15:01
 45/49 anonim ***** válasza:

Mikor történik az elragadtatás?Jézus vissza fog jönni?

Szerintem ha látja hogy így marakodnak a követői egy semmiségen... hát...szegyellhetnétek magatokat.

2021. szept. 29. 15:10
 46/49 anonim ***** válasza:

"Szerintem ha látja hogy így marakodnak a követői egy semmiségen... hát...szegyellhetnétek magatokat."

44-es vagyok, igazad van! Elnézést kérek!

2021. szept. 29. 15:15
 47/49 anonim ***** válasza:
#44 nem csak azok léteznek akik semmi bajuk, rengeteg ember esett áldozatul ennek a kiserleti patkány szernek es rengeteg ember posztol errol napi szinten, nem létezik hogy ennyien hazudjanak. Ebredj fel a csipkerozsika almodbol
2021. szept. 29. 15:21
 48/49 anonim ***** válasza:
Jézus az idők végén fog visszajönni, az utolsó trombitaszóra. Ez az idő a jelekből ítélve már nagyon közeledik, de a nagy nyomorúság ideje még előttünk van. Egyénileg pedig bármelyik pillanatban "visszajöhet" számunkra, mert bárki bármelyik pillanatban meghalhat.
2021. okt. 25. 18:13
 49/49 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem hagyjuk ezt az oltási mizériát, mert semmi köze az elragadtatáshoz!!!!

Ahogy azt már több témában és topicban megtárgyaltuk már, az elragadtatás az utolsó 7. trombitaszóra fog megtörténni a feltámadás napján, azon igazak számára, akiket akkor az Úr még életben talál, amikor Ő, az Úr Jézus visszajön hatalmas Isteni dicsőségben!!!!

Nem kell ezt túl bonyolítani meg túl spilázni meg túl magyarázni, túl misztifikálni!!!!

2021. nov. 24. 21:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!