Mikor történik az elragadtatás?Jézus vissza fog jönni?
"#38 A csoportban mások a tapasztalatok de lépj be te is csak facebook kell hozzá"
Nem érdekel mások kamuja, magam szoktam meggyőződni amiről csak lehet. Rengeteg ismerősöm van, semmi gond sehol, az oltatlanok meg hisztiznek és keltik a feszültséget.
"#42 40 ezer ember kamuzik?"
Kezdjünk licitálni? :) Mondom, ne higgy olyannak, amiben ismerős ismerősének ismerősének volt egy távoli rokona, akinek az ismerősének az ismerősének az ismerőse mondott valamit. Életben még egy mellékhatással sem találkozott senki, és neked sicns ilyen ismerősöd
Mikor történik az elragadtatás?Jézus vissza fog jönni?
Szerintem ha látja hogy így marakodnak a követői egy semmiségen... hát...szegyellhetnétek magatokat.
"Szerintem ha látja hogy így marakodnak a követői egy semmiségen... hát...szegyellhetnétek magatokat."
44-es vagyok, igazad van! Elnézést kérek!
Szerintem hagyjuk ezt az oltási mizériát, mert semmi köze az elragadtatáshoz!!!!
Ahogy azt már több témában és topicban megtárgyaltuk már, az elragadtatás az utolsó 7. trombitaszóra fog megtörténni a feltámadás napján, azon igazak számára, akiket akkor az Úr még életben talál, amikor Ő, az Úr Jézus visszajön hatalmas Isteni dicsőségben!!!!
Nem kell ezt túl bonyolítani meg túl spilázni meg túl magyarázni, túl misztifikálni!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!