Mikor történik az elragadtatás?Jézus vissza fog jönni?
"akik beadják oltást aztán felveszik a chipet elkötelezték magukat a világ mellett és nem Jézust választották"
És mi van azokkal, akik Jézuséi és oltatták magukat?:)
"de a Jelek már egyértelműek"
Például? ÉS akkor nem az iphone a fenevad bélyege?
"Tényleg az övé az nem oltakozik"
Aham, és ez azért van így, mert te kijelented :) Aki tényleg az övé, ha "oltakozik" is, nem helyez erre különösebben hangsúlyt, mivel ez sem számít, csak a hit által működő, gyakorló szeretet. Ebben erősödj meg és akkor dicséreted lesz Jézustól!
Sem az oltás, sem az oltatlanság, sem semmi nem tud elszakítani minket, igaz hívőket Krisztus szerelmétől!
"Nem. Én kimondom, hogy aki nem oltat, aki nem fogadja el a menekülést ebből a járványból és veszélyezteti más életét, az potenciális gyilkos."
Ugye tudod hogy ezzel is csak engem igazolsz? Nem elég hogy kötelezni akarjátok ezt a mérget de még le is gyilkosozzátok azt aki nem veszi fel, mi lesz a következő? Börtönbe hurcoljátok az embereket vagy haláltáborokba?
Bibliának igaza volt és ez most kezd kiderülni :-)
"Nem elég hogy kötelezni akarjátok ezt a mérget de még le is gyilkosozzátok azt aki nem veszi fel, mi lesz a következő?"
Nyugodj már meg. HA egy hívő oltatja magát, abból nem következik, hogy kötelezni is akar. Úgysem lesztek mártírok :) Kutya nem akar veled semmit se csinálni
"Bibliának igaza volt és ez most kezd kiderülni :-)"
Aham, és akik az elmúlt 2000 évben éltek, nem számítanak ugye? Csak ez a mostani kor, mert te most élsz. Ez a beteg egoizmus
"Nem. Én kimondom, hogy aki nem oltat, aki nem fogadja el a menekülést ebből a járványból és veszélyezteti más életét, az potenciális gyilkos.
Tehát már hazug is vagy, hamis próféta is és gyilkos is. Taps."
Valójában amit állítasz az a hazugság, és rengeteg embernek az életét is tönkre teheted, ha elhiszik azt a sok butaságot amit igen agresszíven képviselsz! De valószínűleg ezt nem tudatosan teszed, mivel "átmosták az agyad" a propaganda által, ezért ez nem beszámítható/felszámítható bűn! Igen, mivel a butaságod mentesíthet!
Akik felveszik az un. védőoltást, a vakcinát, azok a hitetlenségükről tesznek tanúbizonyságot,és a rettegésük elveszi még a józan és megfontolt gondolkodásukat is!
Pedig Jézus egyértelműen és világosan elmagyarázta, hogy "aki meg akarja menteni életét, elveszíti azt, aki elveszíti életét Értem, az találja meg".
A vakcinákban lévő nanotechnológia nagyon új tudomány, az orvosok sem ismerik ennek a hosszútávú következményeit! De a korábbi vizsgálatok szerint a nanotechnológiás vakcinák morgellons szindrómát okozhatnak, nem mindenkinél, de 3-4 év múlva ezeknél az embereknél nagyon sok esetben fognak mutatkozni ezek a tünetek.
A beoltottaknak a vére már most is komoly változáson mennek keresztül, ami előtt az orvosok is értetlenül állnak:
A (mellék)tünetek kifejlődése után várható hatás:
"Alszanak és aki fel próbálja őket ébreszteni azt kiherélik. De hamarosan majd ők is megtudják miféle oltás ez és miféle játékot üz velük cecilia"
És? Ez sem számít. A hitem megvéd. Ti miért nem bíztok jobban Krisztusban és kevésbé magatokban? Jobban járnátok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!