Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha valaha voltál keresztény...

Ha valaha voltál keresztény ember, miért hagytad ott ezt a keresztény hitet?

Figyelt kérdés
2021. szept. 23. 11:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ezeknek fényében nem valószínű, hogy igazi az érdeklődése.
2021. szept. 24. 09:03
 12/17 anonim ***** válasza:

#10+11:

Az hogy szeretném megérteni a kereszténységet az nem jelenti azt hogy mondjuk szeretnék keresztény lenni.

Abdullah

2021. szept. 24. 13:02
 13/17 anonim ***** válasza:

Rendben van, de te ISMERED a keresztenyseget.

Ismered elegge ahhoz, hogy itt elmagyaraztad, miert nem maradtal az.

2021. szept. 24. 20:05
 14/17 anonim ***** válasza:

#13:

Mondjuk egészen a tegnapi napig nem értettem a Szentháromság lényegét. Most úgy érzem megértettem.

Nyílván vannak a dolgok amiket ismertem, és vannak dolgok amik miatt elhagytam a kereszténységet, ha egyáltalán az voltam valaha is. Mert ezt itt sokan elvitatták, rengetegen vágták a fejemhez, hogy sohasem voltam keresztény. De én annak éreztem és vallottam magam.

Abdullah

2021. szept. 24. 20:13
 15/17 anonim ***** válasza:

#13: Vajon lehet-e úgy valaki keresztény hogy nemhogy nem vallja a szentháromságtant, hanem még a jelentésével sincs tisztában ?

Nem vagyok egy kamu troll egyébként, hiszed vagy sem.

Abdullah

2021. szept. 24. 20:18
 16/17 anonim ***** válasza:
Én is kulturkereszteny voltam. Mert ebbe születtem bele. Aztán találkoztam a buddhizmussal. Azt éreztem, ez az megtaláltam, annyira egyezett az eletfelfogasommal. Azóta már nem tartom magam kereszténynek.
2021. szept. 24. 21:24
 17/17 anonim ***** válasza:
15# Igen, egy keresztény csecsemőként indul, aztán lesz idővel belőle felnőtt keresztény. Nem tudunk mindent azonnal, mindenkinek az egyéni fejlődése, Isten ismerete és útja a megszentelődésen különböző. Nem vagyunk egyformák.
2021. szept. 24. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!