Számodra mi a biblia? Isten üzenete az emberiséghez?
"Értelemszerűen a publikált cikket linkeld, ne a gépeden lévő másolatot! Vagy legalább az adott tudós publikálási listáját linkeld be, és mutass rá, melyik tanulmányáról van szó!"
Te ilyen hülye vagy, vagy súgnak neked? Nem tudom linkelni, a gépemen van meg az anyag. És nem igazodom a kamu feltételeidhez, még mindig a tartalom a lényeg, nem a tekintély
"Mert nem érted a különbséget évezredek és évmilliók különbsége között?"
Semmi baj, megértem, hogy hazudozol. Neked az időtlen az gyorsabbat jelent. Tudomásul vettem.
"Nem tudom linkelni, a gépemen van meg az anyag."
Hacsak nem direkt a te gépeden írta meg valaki azt a cikket, a gépeden csak egy másolata van egy tanulmánynak (hacsak nem hazudtál, persze). Az eredetije nyilván publikus, ha egyszer publikálásra került. Szóval értelemszerűen a publikált cikket linkeld, ne a gépeden lévő másolatot! Vagy legalább az adott tudós publikálási listáját linkeld be, és mutass rá, melyik tanulmányáról van szó!
"Neked az időtlen az gyorsabbat jelent."
Továbbra sem ez jelenti a gyorsabbat. 34. komment.
"Nem tudom linkelni, a gépemen van meg az anyag"
oda hogy került?
"oda hogy került?"
Egy fizikus ismerősöm küldte nekem az anyagot, amikor a témáról értekeztünk
"Továbbra sem ez jelenti a gyorsabbat. 34. komment."
Igen, ott derült ki, hogy neked az időtlen=gyorsabb sebességűt jelent
"neked az időtlenség azt jeleni, hogy gyorsabb"
Sejtem, hogy mire célzol, de félreérted a relativitáselméletet. A specrel az inerciarendszerek egyenértékűségéről szól. A fénysebesség (ideális esetben, vákuumban) állandó, ez minden inerciarendszerben ugyanaz, az idő és a megtett út viszont a megfigyelő nézőpontja szerint változik. Tehát a fény "nézőpontjából" (ha el tudja érni az abszolút sebességet) beszélhetünk időtlenségről, hiszen ha a fénysugár egy órát tartana a kezében, akkor az ő órája még mindig a 0-n állna, mikor bármilyen távolról ideér hozzánk, a mi óránk ugyanakkor milliárd éveket.
"Egy fizikus ismerősöm küldte nekem az anyagot, amikor a témáról értekeztünk"
feltételezem hogy ez egy publikált anyag? van címe, írója, doi száma? vagy még nem publikálták?
"Egy fizikus ismerősöm küldte nekem az anyagot, amikor a témáról értekeztünk"
És nincs semmilyen adat róla, hogy ki, mikor, hol publikálta? Akkor honnan veszed egyáltalán, hogy létező tudományos tanulmány, és nem csak valami áltudományos kamucikk?
"Igen, ott derült ki, hogy neked az időtlen=gyorsabb sebességűt jelent"
Még mindig abból derül ki, hogy valami gyorsabb, hogy ugyanazt az utat kevesebb idő alatt teszi meg. v=s/t, nem hallottál még róla?
"A fénysebesség (ideális esetben, vákuumban) állandó, ez minden inerciarendszerben ugyanaz, az idő és a megtett út viszont a megfigyelő nézőpontja szerint változik. Tehát a fény "nézőpontjából" (ha el tudja érni az abszolút sebességet) beszélhetünk időtlenségről, hiszen ha a fénysugár egy órát tartana a kezében, akkor az ő órája még mindig a 0-n állna, mikor bármilyen távolról ideér hozzánk, a mi óránk ugyanakkor milliárd éveket."
Végre egy normális tag:) Kár, hogy nem tudom ide bemásolni a terjedelem miatt, érdekesnek találnád, mert látom neked van lövésed a témához. Esetleg erről hallottál már? Anizotropikus szinkronitás konvenció (ASC).
"Még mindig abból derül ki, hogy valami gyorsabb, hogy ugyanazt az utat kevesebb idő alatt teszi meg. v=s/t, nem hallottál még róla?"
Még mindig időtlenségről beszélünk, a te képletedben meg ott a "t"
"És nincs semmilyen adat róla, hogy ki, mikor, hol publikálta? Akkor honnan veszed egyáltalán, hogy létező tudományos tanulmány, és nem csak valami áltudományos kamucikk?"
Ti komolyan sosem ellenőrzitek a tartalmat semmilyen esetben? Csak az dönt, hogy ha evóbiológus írja, akkor igaz, ha kreacionista, akkor kamu? Ez óriási logikai baki.
Könyörgöm, próbáld már ezt értelmezni: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!