Számodra mi a biblia? Isten üzenete az emberiséghez?
"a te álomvilágodban. biztos azért olyan "jó" az értékelésed mert mindenki egyetért veled"
:)))))) A törzsfejlődés természettudományos bizonyítását olvashattuk. A temészettudományt nem érdekli, hogy kit mennyire pontoznak a GYAK-on, a tények engem igazolnak. Azért is irkálsz ilyeneket, mert nem tudsz cáfolni
"Sőt, a relativitáselmélet egyik axiómája pont a fénysebesség állandósága"
Köszi, akkor engem igazoltál.
Továbbra is várom az egyirányú fény sebességének mérési metodikáját. Amit linkeltél, ezzel nem foglalkozik.
"És te mégis bármiféle erre utaló jel nélkül feltételezed, hogy ha ugyanabban a közegben az összes mérés ugyanazt a sebességet mutatja, akkor ugyanabban a közegben még lehet más sebessége is ugyanannak, amikor még nem mérted le."
Igen, ez továbbra is feltételezés. A természettudomány ugyanakkor kijelenti, hogy a fény egyirányú sebessége nem mérhető, hiába kínlódsz. Egyes tanulmányok pedig rámutatnak, hogy a fény egyirányú sebessége időtlen, végtelen sebességű. Tudod, már írtam: kvantumfizika. Hiába tagadod, akkor is létezik kvantumfizika
"Hát ezzel igencsak öngólt rúgtál..."
"Óceánok, jégkorszakok, kőzetlemez gyűrődések voltak is, vannak is"
Materialista levezetést olvashattunk, bizonyítással:) "Vannak, voltak, lettek, idővel valahogy kialakultak". NAgyon tudományosak vagytok :)
A neked rúgott gól nem öngól. Ti semmihez sem értetek:)
"Ami nincs, az egyetlen globális áradás létezését bizonyító homogén eloszlás a fosszíliák terén."
Akkor azt állítod, hogy pl. a Föld minden egyes pontján ugyananyi az idő, ugyanannyi a nyomás, a hőmérséklet, a Nap beesési szöge, stb. A biomassza eloszlása is tökéletesen egyenletes. Ehhez tényleg gratulálni tudok! Ráadásul az evóbiológusok homogén eloszlás mellett kardoskodnak.
Mivel adekvát válaszokat nem kaptam, csak hajtogatod, amit cáfoltam már, így akkor a vitát zárom. Ismét nyertem :)
"Köszi, akkor engem igazoltál."
Mivel te abban hiszel bármiféle bizonyíték nélkül, hogy a fény sokkal gyorsabb amikor elindul egy csillagból, a fénysebesség állandósága pedig ennek mond ellent, nem, ezt úgy hívják hogy cáfoltalak.
"Igen, ez továbbra is feltételezés."
És te inkább ezt a feltételezést fogadod el a tények helyett, mert ez utóbbiak téged cáfolnak. És ezzel vissza is kanyarodtunk a vitánk elejéhez. Minek ennyi felesleges kört lefutni, hogy kiderüljön, hogy a hited tényleg ellentmond a tényeknek?
"Materialista levezetést olvashattunk, bizonyítással"
Ez szimpla kijelentés volt, nem levezetés, se nem bizonyítás. Tudod egyáltalán, hogy mit jelentenek ezek a fogalmak?
"Akkor azt állítod, hogy pl. a Föld minden egyes pontján ugyananyi az idő, ugyanannyi a nyomás, a hőmérséklet, a Nap beesési szöge, stb."
Nem. A fosszíliák homogén eloszlásáról beszéltem. Nem sikerült értelmezned?
"a fény sokkal gyorsabb amikor elindul"
Szegénykém, neked az időtlenség azt jeleni, hogy gyorsabb? Te nem vagy nagy észlény, és ezt bizonyítod is.
"Mivel te abban hiszel bármiféle bizonyíték nélkül"
Van rá tanulmány, de ha neked azt beküldöm, kitekeredik az agyad. Ráadásul, ha végiggondolod, akkor magadtól is rájöhetsz. Persze nem materialista aggyal. de mondom, felőlem higgy abban a sok marhaságban, amit állítasz, engem nem zavar.
"A fosszíliák homogén eloszlásáról beszéltem. Nem sikerült értelmezned?"
Mantrázd csak:)
"Szegénykém, neked az időtlenség azt jeleni, hogy gyorsabb?"
Nem, hogy fényévek millióit teszi meg 6000 év alatt, az jelentené, hogy gyorsabb.
"Van rá tanulmány, de ha neked azt beküldöm, kitekeredik az agyad"
Küldd! De azt ugye tudod, hogy tanulmányt a tudományos módszertan követleményeinek megfelelő, tudományos szaklapban megjelent, tudományos eredményeken alapuló cikket hívjuk, nem kreacionista zugblogok tudományos szakszavakkal teletűzdelt, de semmi által nem bizonyított kamucikkeit?
"Nem, hogy fényévek millióit teszi meg 6000 év alatt, az jelentené, hogy gyorsabb."
Semmi baj, engedd el ezt a témát
"Küldd! De azt ugye tudod, hogy tanulmányt a tudományos módszertan követleményeinek megfelelő, tudományos szaklapban megjelent, tudományos eredményeken alapuló cikket hívjuk, nem kreacionista zugblogok tudományos szakszavakkal teletűzdelt, de semmi által nem bizonyított kamucikkeit?"
14 oldalas tanulmány, nem tudom ide beilleszteni.
"Semmi baj, engedd el ezt a témát"
Hát igen, ha ennyire egyszerű tényeket sem fogsz fel, akkor felesleges.
"14 oldalas tanulmány, nem tudom ide beilleszteni."
Linkeld!
"Linkeld!"
A gépemen van, te szerencsétlen
"Hát igen, ha ennyire egyszerű tényeket sem fogsz fel, akkor felesleges."
De, felfogtam, hogy megnyertem a vitát
"A gépemen van, te szerencsétlen"
Értelemszerűen a publikált cikket linkeld, ne a gépeden lévő másolatot! Vagy legalább az adott tudós publikálási listáját linkeld be, és mutass rá, melyik tanulmányáról van szó!
"De, felfogtam, hogy megnyertem a vitát"
Mert nem érted a különbséget évezredek és évmilliók különbsége között? A legtöbb embernek a szótárában a nyerés nem azt jelenti, hogy az illető elbukik az értelmezésnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!