Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Más is van aki így gondolja?

Más is van aki így gondolja?

Figyelt kérdés

Tudom ,hogy nagy hülyeségnek hangzik de ki tudja?

Mi van ha a Sátán csak egy meggyötört lélek,aki megakarta mitatni ,hogy ér valamit?

Úgy értem,szerintem a gyilkosok sem maguktól lettek azok hanem mert rossz sorsuk volt és ők gonoszok lettek.

Honnan tudjuk?

Hihetek benne hogy nem így volt,nem vesztek vele semmit de most ki bizonyítja hogy nem?

Ez olyan hogy honnan tudják hogy a t rex nem pink volt?

A csontokból megállalították,ja de hogyan?

És erre van bizonyíték vagy csak a látszat?

Van aki még így gondolkozik?

Nem viccnek szántam,komolyan kérdem.

2021. szept. 6. 11:40
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
24%

"Honnan veszed, hogy nem az anyagból?"

A terelő kérdésedből ítélve, akkor beláttuk, hogy ha a jó szellemi dolog, akkor abszolútumból származik.

Honnan veszem? Kevés tárgyam mondta eddig nekem, hogy "szeretlek gazdám". Neked?

2021. szept. 6. 16:20
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

"A terelő kérdésedből ítélve, akkor beláttuk, hogy ha a jó szellemi dolog, akkor abszolútumból származik.

Honnan veszem? Kevés tárgyam mondta eddig nekem, hogy "szeretlek gazdám". Neked?"

Nem tereltem. Te tettél egy állítást, én rákérdeztem annak bizonyítására.

A tárgyaim amúgy anyagcserét sem folytatnak, növekedni sem szoktak, hajat növeszteni sem, pedig ezek is mind az anyagból következnek.

Szóval honnan veszed, hogy amit te szelleminek hívsz, az ne következne az anyagból?

2021. szept. 6. 16:40
 23/24 anonim ***** válasza:
0%

"A tárgyaim amúgy anyagcserét sem folytatnak, növekedni sem szoktak, hajat növeszteni sem, pedig ezek is mind az anyagból következnek."

Tévedés. Ebben a tekintetben a tested is tárgy, anyag. A haj és a jó között pedig szignifikáns a különbség

"Szóval honnan veszed, hogy amit te szelleminek hívsz, az ne következne az anyagból?"

Már írtam. A jó, a rossz, a szép, a csúnya, stb. mind szellemi fogalom, az anyag nem tud ilyet. Ehhez információ kell

2021. szept. 6. 20:17
 24/24 anonim ***** válasza:
75%

"A jó, a rossz, a szép, a csúnya, stb. mind szellemi fogalom, az anyag nem tud ilyet."

Miért ne tudna?

2021. szept. 6. 20:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!