Szerintetek anyám miért gondolja hogy aki ateista az egyben sátánista is?
Mert sok fanatikusan hívő szerint csak Isten létezhet, képtelenek felfogni, hogy reálisabban gonolkodsz és nem hiszel felsőbb hatalomban. És biztos azért nem hiszel Istenben, mert a Sátán, a gonosz vagy mi a búbánat megszállta/megrontotta a lelkedet.
Én nem ítélem el azokat akik hisznek valamiben, legyen ez bármilyen Istenség, mégha én inkább mesekönyvnek tartom ezeket a könyveket, történeteket. De az ilyen fanatikus mániákus emberektől a falra mászom.
De szerintem pont azért, mert valami olyat képzelt be, hogy azért mondja ezt, mert a sátán erre kérte vagy nem tudom milyen tévképzetei vannak egy ilyen embernek.
Az ilyen témáról mindig az a bácsi jut eszembe, aki rendszeresen utazott azon a vasútvonalon, amivel iskolába jártam. Bibliából olvasott fel hangosan és hiába mondtad, hogy téged nem érdekelt, néha megmondta, hogy idézem: "Adjátok vissza a telefonjaitokat a sátánnak" meg egyéb jóságok. A kalauzok egy idő után megunták a hittérítő viselkedését és megígérték neki, hogy leszállítják, ha meghallják, hogy térít meg zaklatja az utasokat :D
Már egy ideje nem láttam, pedig még mindig szoktam azon a vonalon járni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!