Akik hitbeli okokból nem oltatják magukat covid elleni vakcinával, azok hogy magyarázzák a döntésüket a munkahelyükön?
"törölték, ez magáért beszél szerintem"
Hiába próbálod úgy beállítani, mintha ebből az látszana, hogy minden betűje maga volt az igazság, mert ez csak annyit jelent, hogy valaki valószínűleg kérte, hogy töröljék, mert nagyon elterelné a figyelmet az eredeti kérdésről, a moderátor meg egyetértett ezzel, így aztán törölte. Attól még a tartalma lehetett nettó marhaság.
#32 Hát ezt mindketten benéztétek kedves barátom! Az most a #9-es, tehát nem törölték.. :D
,,Hiába próbálod úgy beállítani, mintha ebből az látszana, hogy minden betűje maga volt az igazság"
Ki állította be úgy szerinted? Az egy vélemény egy diskurzusban, indokolatlan lett volna, ha kitörlik. Az "ez magáért beszél" nem azt jelenti, hogy minden szava igazság, hanem az emberek hozzáállását azokhoz a véleményekhez ami nekik nem tetszik. Nem mellesleg totál értelmetlenné válik a későbbiekben a diskurzus a sok # miatt is, mivel nem találják a kommentet, vagy már más komment van ott és az idézett szövegnek sincs meg az eredeti verziója. Belátod ez miért probléma? Te is szereted félremagyarázni a dolgokat? Imádsz előfeltételezni? Egy vita során nem sok esélyed van a túlélésre ilyen átlátszó manipulációs technikákkal. Esetleg tényleg fogalmad sincsen arról, hogy a másik mit miért mond/ír, és mit akar vele mondani, tehát szövegértési problémáid vannak? Végülis mindegy, hiszen sugárzik belőled a rosszindulat.
"Akkor azt is mind törölhetnék"
Annyira nem érnek rá, hogy mindent olvassanak. Elég nekik azokat elbírálni, amelyekkel kapcsolatban kérés érkezik, hogy töröljék.
"totál értelmetlenné válik a későbbiekben a diskurzus a sok # miatt is, mivel nem találják a kommentet, vagy már más komment van ott és az idézett szövegnek sincs meg az eredeti verziója. Belátod ez miért probléma?"
Egyszerűen kiküszöbölhető annak a résznek az idézésével, amelyikkel kapcsolatban ír valaki, ahogy most én is csinálom.
,,Egyszerűen kiküszöbölhető annak a résznek az idézésével, amelyikkel kapcsolatban ír valaki, ahogy most én is csinálom."
Igazad van. Végülis ha most kitörölnék a kommentedet, nem lenne visszanyomozható. A később érkezőknek akik addig nem látták a kommentedet ettől értelmetlenné válhat az enyém is. Plusz mi bizonyítja majd, hogy nem csak a kontextusból ragadtam ki valami nekem tetszőt, amivel a saját igazamat tudom bizonygatni? Már amennyiben létezett egyáltalán az a komment korábban, ugye... Ha figyeltél volna az előzőekben erre is felhívtam a figyelmet csak nem bontottam ki ennyire. Nagyon kezd az az érzésem lenni, hogy te bizony csak kötegedni akarsz és szándékosan hagysz figyelmen kívül dolgokat a további felesleges mókuskerekezéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!