Akik hitbeli okokból nem oltatják magukat covid elleni vakcinával, azok hogy magyarázzák a döntésüket a munkahelyükön?
@91: igen, valahogy így... Egyik tard készít egy idióta videót, a többi meg kritika nélkül terjeszti...
És sajnos akadnak, akik elhiszik.
"Egyik tard készít egy idióta videót, a többi meg kritika nélkül terjeszti..."
Pontosan. Válasz egy kommentre az előző linkről:
"AntiKommunistaAntiFasiszta
Sajnos nem tudom megmondani, mert én csak feltöltöm a videót és a csapat tagjai nem kérdeznek egymástól semmit"
Vajon miért nem?... :D
Ja persze.
Egy het alatt mindenkit beoltottak Eszak-Macedoniaban es azonnal
felrepultek a halalesetek. Az oltottak kozott.
Ez mar csak igy megy.
Nekem az a furi, hogy aki még nem vett fel oltást, akkor most nem egyet kell felvennie, hanem visszamenőlegesen hármat. Ha tegyük fel 5 év múlva akarom beoltatni magam, akkor lehet 10-15 oltást kell felvennem, hogy védett legyek?
Ez nagyon hasonlít egy számítógépes frissítő csomagra, mint pl. a Windows esetén a szervízpack. Lehet a végén igaza lesz azoknak, akik szerint valamilyen mechanikus dolgot raknak belénk...
"Ha tegyük fel 5 év múlva akarom beoltatni magam, akkor lehet 10-15 oltást kell felvennem, hogy védett legyek?"
Nem, egyáltalán nem így működnek az oltások. :)
Az Észak Macedon hülyeséget honnan szedted?
Azért durva, hogy mennyi végtelenül ostoba ember van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!