Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi az igaz hitű muszlim nők...

Mi az igaz hitű muszlim nők jutalma a Paradicsomban?

Figyelt kérdés

Mint az kiderült, az igaz hitű muszlim férfiak gyönyörű nőket kapnak majd, ha a Paradicsomba kerülnek. Hogy mennyit, az kérdéses, de legalább kettőt (valaki kettőt, valaki 50-et is említett).

Az igaz hitű muszlim nők jutalma ez alapján pedig néhány gyönyörű férfi lesz?

2021. aug. 14. 15:44
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/75 anonim ***** válasza:
0%
Aki kicsit is ismeri az iszlám vallást, az tudja hogy itt nem szexuális jutalmazásról van szó. Leginkább társakként, házastársakként lehetne lefordítani és a Korán szerint egyaránt jár a hívő nőknek és hívő férfiaknak. Te meg abból indulsz ki hogy egy terrorszervezet hogyan értelmezi ezt? Akkor én is keresztény terrorszervezeteket kérdezek ha a Bibliát akarom értelmezni? :) Itt megint az van hogy a keresztények ugyanazt mondják ezzel kapcsolatban mint a terrorszervezet. Nem érdekes számodra hogy ez a kettő nagyon gyakran megegyezik? Segítek. Azért egyezik meg mert keresztények hozták létre az ISIS-t és az ehhez hasonló terrorszervezeteket.
2021. aug. 16. 11:47
 42/75 anonim ***** válasza:

Én reménykedem abban, hogy ha Allah irgalmàból esetleg a Paradicsomba kerülök, akkor kapok gyönyörű fekete szemű, jóravaló feleségeket, ahogyan szerény tudomàsom szerint a Koràn is említi őket, illetve a hiteles hadíszok is.

Allah sohasem szegi meg az ígéretét.

Nem érzem azt, hogy ezért én rossz ember lennék.

Abdullah

2021. aug. 16. 12:27
 43/75 anonim ***** válasza:
0%

"Nem érzem azt, hogy ezért én rossz ember lennék."

Nincs is ebben semmi rossz. Nyilván lesznek olyan emberek akik úgy kerülnek a Mennyországba hogy nincs társuk, de nyilván szeretnének. A Koránból egyértelműen kiderül hogy egyaránt jár a hívő nőknek és hívő férfiaknak. A keresztények hazudják azt hogy férfiak kapják csak. Továbbá szó sincs szexuális jutalmazásról. Ez szintén a keresztények hazugsági ami a saját fantáziájukat tükrözi.

2021. aug. 16. 13:07
 44/75 anonim ***** válasza:

#43:

Természetesen fenttartom a tévedés jogát, de én hatàrozottan úgy értelmezem, hogy a Koràn és a hadithok többnejűséget ígérnek a hívő férfiaknak a túlvilágon.

Keresztényeknek ez nem tetszik de ez egy másik vallàs. Próféta (béke legyen vele) idejében màs volt a tàrsadalom mint manapság.

Én is mondtam nekik hogy àltalànosdàgban a muszlim Nők ugyanazt a jutalmat kapjàk mint a férfiak.

Abdullah

2021. aug. 16. 13:52
 45/75 anonim ***** válasza:

A Paradicsomban màr nincsenek negatív emberi tulajdonságok, így féltékenység sem lesz màr a feleségek között.

Abdullah

2021. aug. 16. 15:44
 46/75 anonim ***** válasza:
Szerintem a Paradicsomban már nem is emberi lények vannak. Ott lelkek vannak, a férfi-női szerep nem értelmezhető fogalom.
2021. aug. 16. 16:36
 47/75 anonim ***** válasza:

Lényeg az hogy amit keresztények behazudnak, miszerint azok a terroristák akik felrobbantják magukat, nemtudomén hány szüzet kapnak a Mennyországba, köze nincs a valósághoz. Az öngyilkosság a Korán szerint bűn. Civilek gyilkolása még háború esetén is tilos. Még egy fát sem vághatsz ki az ellenség területén.

A hívők jutalmazása a Mennyországban pedig független attól hogy nő vagy férfi az illető és nem szexuális jutalmazásról van szó.

2021. aug. 16. 16:49
 48/75 anonim ***** válasza:

"Lényeg az hogy amit keresztények behazudnak, miszerint azok a terroristák akik felrobbantják magukat, nemtudomén hány szüzet kapnak a Mennyországba, köze nincs a valósághoz. Az öngyilkosság a Korán szerint bűn. Civilek gyilkolása még háború esetén is tilos. Még egy fát sem vághatsz ki az ellenség területén."

Ez így IGAZ !

"nem szexuális jutalmazásról van szó."

Nem véletlenül, beszéltem végig arról nekik, hogy új FELESÉGEKET kapnak, hiszen ez sokkal többet takar mint valami paràzna szexkapcsolat.

Abdullah

2021. aug. 16. 17:24
 49/75 anonim ***** válasza:

"Szerintem a Paradicsomban már nem is emberi lények vannak. Ott lelkek vannak, a férfi-női szerep nem értelmezhető fogalom."

Ha te ebben hiszel, nyugodtan megteheted.

De az Iszlám nem így tanítja.

Abdullah

2021. aug. 16. 17:29
 50/75 A kérdező kommentje:

Nálad ez már beteges öreg, szerintem kezeltesd magad. Egyébként pont egy muszlim hozzászóló írta egy másik kérdés alá. Kicsit örültem is a mai napig, hogy nem okádod tele hazugságaiddal a kérdésem, s a másik muszlim hozzászólóval még normálisan is tudtam erről beszélni, de korai voltam az öröm. Mint a sátán, mindenhol megjelensz ontani a szart a szádból.

"Keresztényeknek ez nem tetszik de ez egy másik vallàs."

Nekem nincs szükségem több nőre, tehát teljesen irreleváns számomra, hogy mit vársz, remélem vágyaid majd ott teljesülnek. Ehhez a részhez semlegesen állok, nem írtam, hogy tetszik-e vagy sem. A kérdésem csak arra irányult, hogy mit mond a nőkről a Korán ezen téren, de ez is kiderült, hogy semmit. Ami nekem szintén nem probléma, ha muszlim nő lenneék, talán problémának látnám.

Mi keresztények Isten kinyilatkoztatása alapján egyébként is úgy hisszük, hogy semmi szexualitás nem lesz a mennyben, de még földi értelembe vett család se. Krisztus nekünk azt tanította, hogy olyanok leszünk, mint az angyalok, akik nem nősülnek, nem mennek férjhez.

Ami még felmerült bennem, hogy mi lesz ott a melegekkel? Mert őket nem fogja boldogítani a feleség, szexuális téren végképp nem.

Lehetőleg erre az idegbajos, habzó szájú másfél pipás ne válaszoljon, nem neki szól, hanem Abdullahnak.

2021. aug. 16. 18:08
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!