Mi az igaz hitű muszlim nők jutalma a Paradicsomban?
Mint az kiderült, az igaz hitű muszlim férfiak gyönyörű nőket kapnak majd, ha a Paradicsomba kerülnek. Hogy mennyit, az kérdéses, de legalább kettőt (valaki kettőt, valaki 50-et is említett).
Az igaz hitű muszlim nők jutalma ez alapján pedig néhány gyönyörű férfi lesz?
Na, Abdullah, leszerepeltél.
Hát hogy ismered te a Koránt?
A nők NEM kerülnek a Paradicsomba. Előbb férfiként kell újjászületniük, MAJD egy hibátlanul leélt élet UTÁN kerülhetnek a Paradicsomba.
Milyen muszlim vagy te?
#11:
Na akkor idézd nekem ezeket az àjàkat a Kegyes Korànból amikről àllítólag beszélsz !
De ha nem tudod, akkor éppen te vagy az aki elhordhatja magàt szégyenében !
Hazudozàs bajnoka vagy te !
Abdullah
"nők NEM kerülnek a Paradicsomba. Előbb férfiként kell újjászületniük, MAJD egy hibátlanul leélt élet UTÁN kerülhetnek a Paradicsomba."
Természetesen NINCS ilyenről szó a Szent Korànban.
Meglàtszik hogy ez a hazudozó soha életében nem olvasta a Kegyelmes Isten szavàt !
Hol is születne újjà bàrmelyik Nő Testvérünk férfiként ??? Mégis mit képzelsz ?? Ez nem az a vallàs ahol a reinkarnàcóban hisznek, te szerencsétlen.
Abdullah
#14:
"És add örömhírül azoknak, akik hisznek és jótetteket cselekszenek, hogy Kertjeik lesznek (a Paradicsomban), amelyek alatt folyók folynak. Valahányszor csak ellátást kapnak terméseiből, azt mondják: „Ez ugyanaz, amit korábban kaptunk ellátásként”, ám [korábban csak ahhoz] hasonlót kaptak, és tisztává tett feleségeik lesznek, és örökké ott fognak maradni” (Korán 2: 25).
"Ha a Paradicsom egyik asszonya rátekintene a földre, jó illattal és fényességgel árasztaná el. Bizony, a kendője a fején többet ér, mint az egész evilág, és mindaz, ami benne van”
(al-Bukhári).
A muszlim férfiak hívő feleségei szintén a Paradicsomba jutnak, te ostoba hazudozó ! Hordd el magad innen, vagy pedig mutasd a verseket amik àllítólag alàtàmasztjàk a hülyeségeidet !
Abdullah
Egy kissé mintha durva lennél.
Az igaz hitű muszlimok mind ilyen könnyen elvesztik a türelmüket?
Ez az idézet arról szól, hogy egy igaz hitű muszlim FÉRFI az igaz hitű feleségével együtt jut a Paradicsomba. Ez úgy hangzik, mintha ez a férfi jutalma lenne.
De mi a helyzet egy olyan nővel, aki nem házas, vagy a férje nem juthat a Paradicsomba?
#17:
Undorodom azoktól az emberektől, akik ostobàk, és mindeközben van pofàjuk màsok tudàsàt és hitét kétségbe vonni.
És jellemző az ilyenekre hogy nem szégyellnek hazudni sem.
Tudom, hogy meglepő neked, de nem mindenki van a te szinteden.
Nem tartozom neked annyival sem hogy a kérdésedre vàlaszoljak te hazug ràgalmazó.
Abdullah
Hát, Abdullah, egyrészt: szerintem egy gonosz, indulatos ember vagy.
Tudod, amit idéztem, egy muszlim társadtól tudom, aki itt széles közönség előtt megírta, és akkor senki sem tiltakozott.
Ezek szerint óvakodjak a hazug muszlimoktól is?
Mert az erőszakosaktól óvakodni kell, azt már megtanultam.
Viszont abból, amit most írtál, én azt szűröm le, hogy a kegyes Koránban nincsen olyan idézet, amit kértem.
Csak valami miatt ezt nem akarod bevallani.
Most sajnos egy kicsit romlott bennem a kép, amit a muszlimokról gondolok. Téged megismerve, ez elég szomorú.
#19: Benned viszont nem csalódtam. Egy primitív, ostoba ember vagy. Eddig is nyílvànvaló volt. És akkor is hazudsz amikor kérdezel :D
Abdullah
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!