Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi az igaz hitű muszlim nők...

Mi az igaz hitű muszlim nők jutalma a Paradicsomban?

Figyelt kérdés

Mint az kiderült, az igaz hitű muszlim férfiak gyönyörű nőket kapnak majd, ha a Paradicsomba kerülnek. Hogy mennyit, az kérdéses, de legalább kettőt (valaki kettőt, valaki 50-et is említett).

Az igaz hitű muszlim nők jutalma ez alapján pedig néhány gyönyörű férfi lesz?

2021. aug. 14. 15:44
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/75 anonim ***** válasza:
0%

#29:

"A nők NEM kerülnek a Paradicsomba. Előbb férfiként kell újjászületniük, MAJD egy hibátlanul leélt élet UTÁN kerülhetnek a Paradicsomba."

Vagy hozol nekem végre valami idézetet amivel ezt a baromságodat igazolod, vagy pedig hord el magadat innen.

Abdullah

2021. aug. 15. 13:03
 32/75 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező !

"Nekem válaszolt, hogy nincs ilyen idézet. Viszont talán jobb kérdés, hogy miért nincs? A nők élete miért ennyire jelentéktelen a férfiakéhoz képest a Koránban?"

Nem jelentéktelen a Nők szerepe a Koránban, Prófétánk (béke legyen vele) több feleségére is történik benne utalás.

A 4. Szúra például "A Nők" címet kapta.

Igazából társadalmi szerepük más mint a férfiaknak, a család eltartását az Iszlám a férfiaktól várja, a Nők elsősorban a családjukkal foglalkoznak. Mindez nem zárja ki, hogy a Nők tanuljanak és munkát vállaljanak.

Az Iszlám örök boldog életet, gyönyörű Kertet, megtisztított lelkű házastársat ígér nekik a Túlvilágon.

Abdullah

2021. aug. 15. 13:08
 33/75 anonim ***** válasza:

Na jó, Abdullah.

Akkor elmagyarázom azt is, hogy miért vagy gonosz.

Itt a kérdező szeretne valamit tudni, feltett egy kérdést.

Ebben van egy olyan dolog is, ami szerinted nem igaz, ezt kijavítottad.

Ez idáig rendben is lenne.

De vajon a kérdésre MIÉRT nem válaszoltál?

Na, EZT magyarázd meg!

Szerintem azért, mert a Koránban erre nincs is válasz.

Viszont ezt most megpróbálod eltitkolni, és durva, goromba módon mindent megteszel azért, hogy úgy nézzen ki, mintha neked lenne igazad.

De ha igazad lenne, már réges-régen hoztad volna az idézetet.

Már csak azért is, hogy ha én rosszul tudok valamit, azt is kijavítsd.

De neked ennél sokkal fontosabb a dühöngés és a bosszú, igaz?

Még egy dolog:

te ugye a muszlim hitrendszer szakértője vagy.

Ez azt jelenti, hogy nem csak a Koránt ismered, hanem a hozzá kapcsolódó egyéb dolgokat is.

PÉLDÁUL azt is ismerned kell, hogy honnan származik ez az "50 szűz a hithű muszlim harcosoknak" hit.

TEHÁT akkor honnan is származik?

Egyébként, ha már itt vagyunk: én is hallottam olyanról, hogy a Paradicsomban külön rész van az igazán jó apák számára, ahol gyönyörű nők gyermekekkel ajándékozzák meg őket.

Erről mit tudsz?

2021. aug. 15. 13:16
 34/75 anonim ***** válasza:

A továbbiakban a Kérdezővel szeretnék beszélgetni, amennyiben Neki erre van igénye.

Abdullah

2021. aug. 15. 13:18
 35/75 anonim ***** válasza:

Rendben van, akkor ne olvass el itt mindent.

Azért én még remélem, hogy válaszolsz neki.

Például, amit a #32-ben leírtál, arra konkrét idézeteket.

Én viszont inkább arra gyanakszom, hogy a Korán elsősorban a férfiakról szól. Nőkről leginkább akkor, ha a férfiakat szolgálják ki, stb.

A többire meg "utalás" van.

Ja, és akkor a többire se tudsz válaszolni.

Se az "50 szűz" hitre, se a jó apák részlegére.

E szerint olyan nagyon sokat nem tudhatsz a muszlim hitről, ha ezekről sem hallottál még.

2021. aug. 15. 13:27
 36/75 anonim ***** válasza:

A nőket ezek állatnak nézik, azért nincs említés. Olyan egy nő, mint egy kutya, juh, kecske, stb.

Csak még a muszlimok azon nem gondolkoztak el, hogy Isten honnan vesz nekik egyből 50 nőt és szépet???

2021. aug. 15. 14:26
 37/75 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem az a nők jutalma a Paradicsomban, hogy tovább szolgálhatják a férjüket - de most már olyan körülmények között, ami nekik is tetszik, és a napi gondok nélkül.

Nagyjából ez következik az egész muszlim vallás szelleméből, és a nőket is erre nevelik egész életükben.

2021. aug. 15. 18:06
 38/75 anonim ***** válasza:

[link]

Egyébként a Google jóbaràtunk lehet, ha a Kegyelmes Allah is úgy akarja.

A fenti link szàmos hadíszt tartalmaz ami a Nők paradicsombeli életéről beszél

Abdullah

2021. aug. 15. 19:24
 39/75 anonim ***** válasza:
40%

"Mint az kiderült, az igaz hitű muszlim férfiak gyönyörű nőket kapnak majd, ha a Paradicsomba kerülnek."

Miből derül ki? Keresztény oldalakból? Mert a Korán azt írja, hívő nők és hívő férfiak ugyanazt kapják. Szerintem itt megint az van hogy beindul a keresztények szexuális fantáziája.

2021. aug. 16. 11:30
 40/75 anonim ***** válasza:

"a Korán azt írja, hívő nők és hívő férfiak ugyanazt kapják"

És ez pontosan micsoda?

Ha már a Koránt idézed... nem akarod esetleg leírni?

"beindul a keresztények szexuális fantáziája"

Nyilván a keresztényeké.

Nem az öngyilkos muszlimok hiszik ezt. Á, még véletlenül sem.

Nekik meg a vallási vezetőjük mondja.

2021. aug. 16. 11:39
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!