Elore leirnam, nem vagyok ateista, de csak a magam modjan hiszek. Most megis egy kerdessel fordulnek hozzatok. Megoldhato?
Nem tudok elengedni valakit. Nem tudom, mi modon tegyem, hogy oszinte legyen.
Van/volt egy neveloapam, most vegetal az elfekvobe. Az orvosok par napot adtak neki, egy honapja bent van. Lent folytatom.
7-es
Akkor valamit félreértettél, de én is félreérthetően fogalmaztam. Én nem azt szeretném, ha a kérdező magában átkozná ezt az embert, de úgy viselkedjen, mintha megbocsájtott volna neki. Inkább azt akartam, hogy a kérdezőnek ne legyen bűntudata azért, mert legmélyen nem tudta elengedni neki a fájdalmakat és emiatt ne higgye azt, hogy nem cselekedett jól, mert nem volt képes megbocsájtani. Ha imádkozik érte, akkor ezzel a cselekedetével képes bebizonyítani, hogy megbocsátott neki, még ha az ösztönei mást is mondanak. Persze nem csak az imádkozás jó, akárhogy segíthet neki testileg, ha lehetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!