Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Elore leirnam, nem vagyok...

Elore leirnam, nem vagyok ateista, de csak a magam modjan hiszek. Most megis egy kerdessel fordulnek hozzatok. Megoldhato?

Figyelt kérdés

Nem tudok elengedni valakit. Nem tudom, mi modon tegyem, hogy oszinte legyen.

Van/volt egy neveloapam, most vegetal az elfekvobe. Az orvosok par napot adtak neki, egy honapja bent van. Lent folytatom.

2021. aug. 10. 01:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
66%
Jól tudod, Isten nem emberek által épített házakban lakik. A megbocsátás a legnehezebb és legfényesebb dolog. Magadért tedd! Édesanyád helyett nem tudod megtenni. A megbocsátás az egész további életedet jobbá teszi.
2021. aug. 10. 09:37
 12/13 anonim ***** válasza:

7-es

Akkor valamit félreértettél, de én is félreérthetően fogalmaztam. Én nem azt szeretném, ha a kérdező magában átkozná ezt az embert, de úgy viselkedjen, mintha megbocsájtott volna neki. Inkább azt akartam, hogy a kérdezőnek ne legyen bűntudata azért, mert legmélyen nem tudta elengedni neki a fájdalmakat és emiatt ne higgye azt, hogy nem cselekedett jól, mert nem volt képes megbocsájtani. Ha imádkozik érte, akkor ezzel a cselekedetével képes bebizonyítani, hogy megbocsátott neki, még ha az ösztönei mást is mondanak. Persze nem csak az imádkozás jó, akárhogy segíthet neki testileg, ha lehetséges.

2021. aug. 10. 14:22
 13/13 A kérdező kommentje:
Kb 35 eve imadkozok anyaert. Sokszor tok rutinbol, semmi jelentosege nincs, mert faradt vagyok, nem is gondolom at, egyszeruen csak eldaralt szavak. Megha ez tizezernel tobb miatyankot is jelent ennyi ev alatt, szamomra ez nem valami pozitiv egyenleg, amivel belepot valtok szentpeterhez, nem is felelembol fakado ovatossag, egyszeruen szuksegem van ra a nap vegen. De nem errol szol most ez a dolog. Koszonom mindenki valaszat, nehogymar balhe legyen ebbol koztetek :) Megoldom, csak szerettem volna megerositest nyerni, hogy kepes vagyok hittel erre, es lehetosegem is lehet ra. Elengedem ot oszinten, napok kerdese, csak meg beszelgetnem kell magammal errol... Negyszemkozt ;)
2021. aug. 10. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!