Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha azt mondom, hogy a Mária...

Ha azt mondom, hogy a Mária jelenéseket és a hit gyülis "jelenéseket" a Sátán csinálja, mert ez Biblia ellenes, akkor Szent Lélek káromló vagyok amire nincs bocsánat? Hiszen mind a kettő olyan Biblia ellenes.

Figyelt kérdés
2021. aug. 8. 14:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Jézus biztos nem hagyná hogy az anyját babiloni szajhának nevezzük. De elolvastam a linket és párhuzamba vonva az ortik és a katik mariaimadataval.....van benne valami hogy Szűz Mária a babiloni szajha.
2021. aug. 8. 23:28
 12/15 A kérdező kommentje:
Öh, melyik linket és pontosan hol írja? :O
2021. aug. 8. 23:30
 13/15 anonim ***** válasza:
Te osztottal meg egy linket. És abból úgy értelmezem.
2021. aug. 8. 23:34
 14/15 anonim ***** válasza:
48%
Igazad van kérdező a Mária jelenések az valójában a sátán műve. Mozgó/vérző szobrok is az ő műve. Mivel a Bibliaban az is benne vagy, hogy ne keszitsetek szobrokat, de a hülye katolikusok mit csinalnak /én is az vagyok csak már kiábrándultam ebből az "igaz" vallásból/ telepakoljak a templomokat festmenyekkel meg szobrokkal, utana nezd ez verzett, ebből meg viz csöpög es a végén meg rajöttek, hogy valami szenyvizcső repedt el es annak a vize csöpögött végig a szobron de már több ezren itták :-D ennyire birka nép. Szombat helyett a vasarnapot ünneplik, ami megintcsak Biblia ellenes ugyh a legnagyobb sátáni egyház a katolikus, egy bálványimádó, sátán imádó, Máriás = maga a sátán a jelenések mögött. Nemvagy te semmilyen káromló, az igazat mondod. Maga sz. Istvan is a sátán kezébe ajánlotta az egész országot.
2022. nov. 22. 08:31
 15/15 anonim ***** válasza:

Akinek Isten anygala jelent meg azok mind egyedül voltak vagy aludtak vagy nyugalomban

, és nem tömegben, a sátán meg mindig tömegeknek jelent meg Maria álca mögé bújva.

2022. nov. 22. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!