Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha azt mondom, hogy a Mária...

Ha azt mondom, hogy a Mária jelenéseket és a hit gyülis "jelenéseket" a Sátán csinálja, mert ez Biblia ellenes, akkor Szent Lélek káromló vagyok amire nincs bocsánat? Hiszen mind a kettő olyan Biblia ellenes.

Figyelt kérdés
2021. aug. 8. 14:50
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
A katolikusok nem kötelesek elfogadni a Mária-jelenéseket.
2021. aug. 8. 14:53
 2/15 anonim ***** válasza:
83%
A Mária jelenések nem Biblia ellenesek. De az egyház nagyon kritikus ebben a kérdésben.Ritka, amit elismernek.
2021. aug. 8. 15:41
 3/15 A kérdező kommentje:

[link]

miből gondolod? A jelenések könyvében is benne van az a furcsa "Mária" jelenés.

2021. aug. 8. 15:43
 4/15 anonim ***** válasza:
39%

A hitgyulisek átkozott eretnekek ezt már leírtam. A Mária jelenések nem Istentől erednek hanem Mariatól mert van hatalma hozzá. De nem mindegyik mert aSatan is kiadja magát Máriának.

Ahol betegek gyógyulnak meg és Istenhez térnek egy Mária jelenés által ott Mária csinálja a csodát. Ha könnyező egy Mária szobor és utána a világban történik valami akkor is Mariatól ered,vagy ha olyat mond hogy térjünk meg mert jön a világvége akkor is. De ha konkrétan megadja a világvége időpontját az már a Sátán műve mert az időpontot csak Isten tudja.

2021. aug. 8. 19:06
 5/15 A kérdező kommentje:
Ez félig igaz. De honnan tudod, hogy nem Máriában kezdenek hinni, hanem Istenben?
2021. aug. 8. 19:17
 6/15 anonim ***** válasza:
Ha Mariann fognak hinni akkor a Sátán csinálta a csodát hogy maroasok legyenek. Ha Istenben hisznek akkor Mariatól ered a csoda. Meg kell vizsgálni hogy egy csoda után ki miben hisz és megbizonyosodjon
2021. aug. 8. 19:25
 7/15 A kérdező kommentje:

Ez egy nagyon jó oldal és sok mindent megtudtam. (fiatal földes világnézet)

[link]

Én vagyok az ég királynője/fény királynője...

2021. aug. 8. 19:34
 8/15 anonim ***** válasza:

Jó, mondjuk ki úgy ahogy van még akkor is ha a pokolba kerülünk. Szóval Szűz Mária lenne az a babiloni szent szájba vagy hogy....

Meg jó hogy nincs inkvizíció mert másképp már ......

2021. aug. 8. 23:22
 9/15 anonim ***** válasza:

Szájba

Meredek elképzelés de úgy is azt akartad kihozni akkor jobb ha kiirjuk.

2021. aug. 8. 23:23
 10/15 A kérdező kommentje:
Igen, a pokolba kerülünk, de Jézus Krisztus megment minket! Ha kiválasztjuk Őt, Ő is kiválaszt minket, és Ő vele lehetünk a Paradicsomban! + És a többi hívő testvérrel. Remek társaság lesz a Paradicsomban. :) Remek, izgalmas, hatalmas, szuper lénnyel leszek/leszünk örökké boldogan. Jól mondom??
2021. aug. 8. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!