Ha azt mondom, hogy a Mária jelenéseket és a hit gyülis "jelenéseket" a Sátán csinálja, mert ez Biblia ellenes, akkor Szent Lélek káromló vagyok amire nincs bocsánat? Hiszen mind a kettő olyan Biblia ellenes.
A hitgyulisek átkozott eretnekek ezt már leírtam. A Mária jelenések nem Istentől erednek hanem Mariatól mert van hatalma hozzá. De nem mindegyik mert aSatan is kiadja magát Máriának.
Ahol betegek gyógyulnak meg és Istenhez térnek egy Mária jelenés által ott Mária csinálja a csodát. Ha könnyező egy Mária szobor és utána a világban történik valami akkor is Mariatól ered,vagy ha olyat mond hogy térjünk meg mert jön a világvége akkor is. De ha konkrétan megadja a világvége időpontját az már a Sátán műve mert az időpontot csak Isten tudja.
Ez egy nagyon jó oldal és sok mindent megtudtam. (fiatal földes világnézet)
Én vagyok az ég királynője/fény királynője...
Jó, mondjuk ki úgy ahogy van még akkor is ha a pokolba kerülünk. Szóval Szűz Mária lenne az a babiloni szent szájba vagy hogy....
Meg jó hogy nincs inkvizíció mert másképp már ......
Szájba
Meredek elképzelés de úgy is azt akartad kihozni akkor jobb ha kiirjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!