Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A Bibliának mi a véleménye...

A Bibliának mi a véleménye arról, hogy az egyik keresztény úgy viselkedik ahogy Jézus megparancsolta, de máskor pedig Pál apostolként viselkedik?

Figyelt kérdés
Belátom, hogy bűnös vagyok és tökéletlen. Mennyországot nem érdemelném meg.
2021. aug. 7. 14:10
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
0%
Sanálom, de ez a "törvény" egy hatalmas hazugság. Logikusan gondolhodni nem képes birkákat ezzel vezetik meg. De hála Istennek, évről-évre fogyatkozik azoknak a száma akik elhiszik ezt a bullshitet. xD
2021. aug. 7. 16:03
 12/23 A kérdező kommentje:
Akkor, te szerinted a jó emberek a Mennyországba kerülnek? :D
2021. aug. 7. 16:10
 13/23 anonim ***** válasza:
Az összes vallás közül a keresztény vallás okozta a világon a legnagyobb károkat minden szinten. Istenre, bibliára, Jézusra, pokolra, mennyre hivatkozva. Háborúk,harácsolás,inkvizíció,erőszakos hittérítések gyarmatosítások,pedofília, a középkori pápák romlottsága stb. Szóval, egy olyan törvényre hivatkozol ami inkább rombolta, mint építette lekileg az embereket elmnúlt 2000 évben.
2021. aug. 7. 16:21
 14/23 A kérdező kommentje:
Úgy viselkedsz mint egy ateista, akkor te nem is vagy keresztény!
2021. aug. 7. 16:22
 15/23 anonim ***** válasza:
Szerintem, nem számít ki milyen vallású. Az számít, ki milyen ember morálisan, spirituálisan, erkölcsileg a gyakorlatban a való világban. nem tudom hogy egyáltalán van-e mennyország. Számomra semleges hogy létezik vagy sem. De azt tapasztalom, sokszor "tisztább" életet él egy ateista, mint néhány vallásos ember a környezetemben. Pl. a mélyen katolikus szomszédom megmérgezte a kutyámat. De még sorolhatnék ilyen példákat amik eléggé elgondolkoztattak.
2021. aug. 7. 16:33
 16/23 anonim ***** válasza:
Miért hogy viselkedik egy ateista? Nem vagyok keresztény de nem is vagyok ateista.
2021. aug. 7. 16:38
 17/23 A kérdező kommentje:
Azta, akkor lebuktál. Pogány vagy.
2021. aug. 7. 16:39
 18/23 anonim ***** válasza:

Azért ez nagyon tényleg durva...

Ezek szerint neked halvány fogalmad sincs a vallásokról és magáról Isten fogalmáról. Nem csak a keresztény Isten létezik a világon és nem csak a biblia. Tájékozódj picit, hátha kitágul a világképed. Ha nem, akkor így jártál... [link]

2021. aug. 7. 16:48
 19/23 anonim ***** válasza:
És miután tájékozódtál, megérted mennyire nonsene a "törvény" amire hivatkoztál és amiből következik hogy 7/8-a a Föld lakosságának elkárhozik. Ezt csak a hozzád hasonló, kevés információval rendelkező emberek hiszik el.
2021. aug. 7. 16:55
 20/23 A kérdező kommentje:
Tényleg? Akkor miért is halt meg Jézus?? Hm? Feláldozta az életét, mert Ő tudja, hogy minden ember elvan veszve.
2021. aug. 7. 17:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!