Vajon aki csak a római katolikus egyház tanításában hisz, az megfog menekülni?
Én szoktam gyónni, de csak Istenhez és Jézus nevében, nincs egy Mária Tisztelet sem nálam, ahogy József tisztelet sem. Nincs purgatorium és szent hit sem, mert nálam ezek nem Biblikusak.
Nem hinném. A reformációra szükség volt. Ráadásul nem akarok bálványimádó lenni :( katolikus egyház szerint Mária megérti... Nézzétek meg az egyik kritika videót.
Sikerült elolvasni a kérdésem? Mert megérteni már biztos nem. Megpróbálom újra feltenni, hátha most...
"Hol írja a Biblia, hogy ne tiszteld Máriát?"
Én, az ÚR vagyok a te Istened, aki kihoztalak téged Egyiptom földjéről, a szolgaság házából.3Ne legyen más istened rajtam kívül! 4Ne csinálj magadnak semmiféle bálványszobrot azoknak a képmására, amik fenn az égben, lenn a földön vagy a föld alatt a vízben vannak. 5Ne imádd és ne TISZTELD azokat, mert én, az ÚR, a te Istened, féltőn szerető Isten vagyok!” (5Móz 20,2-5)
Mert egy az Isten, egy a közbenjáró is Isten és emberek között, az ember Krisztus Jézus” (1 Tim 2,5)
10 Aztán leborultam a lába elé, hogy imádjam őt, de ő azt mondta nekem: „Ezt nem szabad tenned! Szolgatársam vagyok veled és testvéreiddel, akik ragaszkodnak Jézus bizonyságához. Imádd Istent. ” Mert Jézus bizonyságtétele a prófécia szelleme.
11 A tied, Uram , a nagyság és a hatalom, a dicsőség és a győzelem és a fenség, mert minden, ami az egekben és a földön van, a tied. A tiéd a királyság, Uram , és te mindenek felett fejként felmagasztaltál.
18 Aki lázad a te parancsolatod ellen, és nem engedelmeskedik a te beszédeidnek, bármit parancsolsz is neki, azt meg kell halni. Csak légy erős és bátor. ”
Ezért ő az új szövetség közbenjárója, hogy azok, akiket elhívnak, megkapják a megígért örök örökséget, mivel olyan halál történt, amely megváltja őket az első szövetségben elkövetett vétkektől.
Remélem megértetted, ha nem, akkor sajnállak téged és este imádkozok értetek :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!