Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A halálközeli élményeket...

A halálközeli élményeket (élet az élet után) valóban a gonosz démonok és a Sátán csinálja és az adventistáknak van igazuk?

Figyelt kérdés

[link]

ezt olvastam valahol mert kíváncsi vagyok néha hogy más emberek mit mondanak ezekről... a halálközeli élményeket ( Élet az élet az után ) valóban a Sátán csinálja?

Az endori történet:

Saul a halála előtt az üdvösségét veszítette el mert hitt a démoni vetítésnek (egyéb igehelyből kiderül).

A megtérés lehetőségétől esett el a hamis dogmatikai rendszer beengedése miatt. Sámuel, akkor semmiyen formában nem létezett, ő a démonnal társalgott. A kórházi "röpködés" meg a többi halálközeli élmény nincs összhangban az Isten által kinyilatkoztatott emberi sorsúttal, tehát értelmetlen, tehát sátáni. A tíz szűz felébredésének ideje a világvége , mind a tíz hívő volt (kimentek a vőlegény elé), öt elkárhozott, mert nem volt a kinyilatkoztatott emberi sorsúttal szinkronban a hitképe. Nem világított, hogy mi lesz ezután. Vagy pedig ezt a dolgot csakis a túlvilág tagadók mondják, akik szerint minden lélek öntudatlan?

Testen kívüli élmény 26%

Pontos vizuális érzékelés 23%

Hallható hangok 17%

Béke, fájdalommentesség érzete 32%

Fényjelenségek 14%

Visszapillantás az életre 32%

Tartózkodás egy másik világban 32%

Találkozás más lényekkel 23%

Alagút-élmény 9%

A jövő előzetes ismerete 6%

2021. aug. 6. 14:29
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
Hiába... mit adtak nekünk a rómaiak?
2021. aug. 6. 19:40
 22/41 A kérdező kommentje:

[link]

De azért a tudomány nagyon menő! <3

2021. aug. 6. 19:44
 23/41 anonim ***** válasza:
Nyomokban mogyorót tartalmazhat! <3
2021. aug. 6. 20:20
 24/41 anonim ***** válasza:

"alváskor miért nem tapasztalunk ilyet?"

Az alvás egészen másképp működik, mint egy halálközeli, oxigénhiányos állapot.

Viszont a halálközeli élmények egy részét elő lehet állítani erős mágneses térrel, életveszély nélkül is.

2021. aug. 6. 23:24
 25/41 A kérdező kommentje:
Én már voltam oxigénhiányos állapotban mikor visszavettem a levegőt, de nem kaptam semmilyen eseményt. Kb. 10mpig bírtam :D
2021. aug. 6. 23:30
 26/41 anonim ***** válasza:

Hát ez aztán hatalmas kihívás és eredmény volt.

Egy normál ember pár percig bírja, egy sportoló kétszer annyi ideig, egy gyöngyhalász 5-8 percig.

Nem másodpercig!

Arról nem is beszélve, hogy ehhez ilyenkor összpontosítás kell, akkor pedig az agyad nem fog kábítószert termelni, ami a hallucinációkhoz kell.

Az oxigénhiány amúgy a szemnél a fényalagutat okozza, a szem felépítése miatt.

2021. aug. 6. 23:34
 27/41 A kérdező kommentje:
Akkor miért nem látunk két alagutat ha a szem okozza?
2021. aug. 6. 23:45
 28/41 anonim ***** válasza:

Miért?

Te kettőzve látsz minden tárgyat?

Eleve oxigénhiányos állapotban az agy nem valami pontosan dolgozza fel a képeket.

Eleve ennek a fényalagútnak nincsen éles határa, és nincsenek benne tájékozódási pontok.

Simán egynek láthatod a kettőt.

2021. aug. 6. 23:49
 29/41 A kérdező kommentje:
Hát látom a villanykapcsolót és a képernyőt...ha egy szemként látnám, akkor a villanykapcsoló halványabb lenne és nem éles. Egyébként mi értelme van két szemnek ha csak egy szemmel vagy hogyan látok?
2021. aug. 6. 23:56
 30/41 anonim ***** válasza:

Ugye semmit nem értettél abból, amit írtam?

Az agy a két szem képéből egyet csinál.

De még az is előfordulhat ilyen állapotban, hogy csak az egyik szem képe jut el az agyba, vagy csak azt dolgozza fel az agy.

2021. aug. 6. 23:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!