A halálközeli élményeket (élet az élet után) valóban a gonosz démonok és a Sátán csinálja és az adventistáknak van igazuk?
ezt olvastam valahol mert kíváncsi vagyok néha hogy más emberek mit mondanak ezekről... a halálközeli élményeket ( Élet az élet az után ) valóban a Sátán csinálja?
Az endori történet:
Saul a halála előtt az üdvösségét veszítette el mert hitt a démoni vetítésnek (egyéb igehelyből kiderül).
A megtérés lehetőségétől esett el a hamis dogmatikai rendszer beengedése miatt. Sámuel, akkor semmiyen formában nem létezett, ő a démonnal társalgott. A kórházi "röpködés" meg a többi halálközeli élmény nincs összhangban az Isten által kinyilatkoztatott emberi sorsúttal, tehát értelmetlen, tehát sátáni. A tíz szűz felébredésének ideje a világvége , mind a tíz hívő volt (kimentek a vőlegény elé), öt elkárhozott, mert nem volt a kinyilatkoztatott emberi sorsúttal szinkronban a hitképe. Nem világított, hogy mi lesz ezután. Vagy pedig ezt a dolgot csakis a túlvilág tagadók mondják, akik szerint minden lélek öntudatlan?
Testen kívüli élmény 26%
Pontos vizuális érzékelés 23%
Hallható hangok 17%
Béke, fájdalommentesség érzete 32%
Fényjelenségek 14%
Visszapillantás az életre 32%
Tartózkodás egy másik világban 32%
Találkozás más lényekkel 23%
Alagút-élmény 9%
A jövő előzetes ismerete 6%
Egy dolgot érdemes tudni: a halálközeli élmények az ÉLET jelenségei.
A halálhoz, meg pláne a túlvilághoz - semmi közük.
Sok dolognak megvan már a biológiai alapja, ezeket már legalább hatszor leírtuk itt.
Vissza kéne olvasni.
"Mivel Jézus nagyon szerette Lázárt, ezért biztosan a Mennybe ment..."
"Igen, Ő mindenkit szeret. Jól hiszed."
Akkor mindenki a mennybe megy...
"mi lenne a legjobb bizonyíték, hogy valaki volt a túlvilágon valahány percet?"
Ezt nehéz megmondani.
De mondom: arra vannak bizonyítékok, hogy ezek az élmények a szem és az agy működése miatt ilyenek.
"és nekem nem a tudomány a fontos"
Ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!