Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A halálközeli élményeket...

A halálközeli élményeket (élet az élet után) valóban a gonosz démonok és a Sátán csinálja és az adventistáknak van igazuk?

Figyelt kérdés

[link]

ezt olvastam valahol mert kíváncsi vagyok néha hogy más emberek mit mondanak ezekről... a halálközeli élményeket ( Élet az élet az után ) valóban a Sátán csinálja?

Az endori történet:

Saul a halála előtt az üdvösségét veszítette el mert hitt a démoni vetítésnek (egyéb igehelyből kiderül).

A megtérés lehetőségétől esett el a hamis dogmatikai rendszer beengedése miatt. Sámuel, akkor semmiyen formában nem létezett, ő a démonnal társalgott. A kórházi "röpködés" meg a többi halálközeli élmény nincs összhangban az Isten által kinyilatkoztatott emberi sorsúttal, tehát értelmetlen, tehát sátáni. A tíz szűz felébredésének ideje a világvége , mind a tíz hívő volt (kimentek a vőlegény elé), öt elkárhozott, mert nem volt a kinyilatkoztatott emberi sorsúttal szinkronban a hitképe. Nem világított, hogy mi lesz ezután. Vagy pedig ezt a dolgot csakis a túlvilág tagadók mondják, akik szerint minden lélek öntudatlan?

Testen kívüli élmény 26%

Pontos vizuális érzékelés 23%

Hallható hangok 17%

Béke, fájdalommentesség érzete 32%

Fényjelenségek 14%

Visszapillantás az életre 32%

Tartózkodás egy másik világban 32%

Találkozás más lényekkel 23%

Alagút-élmény 9%

A jövő előzetes ismerete 6%

2021. aug. 6. 14:29
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
Mivel Jézus nagyon szerette Lázárt, ezért biztosan a Mennybe ment...
2021. aug. 6. 17:24
 12/41 anonim ***** válasza:
Azt hittem Jézus mindenkit nagyon szeret.
2021. aug. 6. 17:26
 13/41 A kérdező kommentje:
Igen, Ő mindenkit szeret. Jól hiszed.
2021. aug. 6. 17:39
 14/41 anonim ***** válasza:

Egy dolgot érdemes tudni: a halálközeli élmények az ÉLET jelenségei.

A halálhoz, meg pláne a túlvilághoz - semmi közük.

Sok dolognak megvan már a biológiai alapja, ezeket már legalább hatszor leírtuk itt.

Vissza kéne olvasni.

2021. aug. 6. 19:03
 15/41 A kérdező kommentje:
jó akkor, mi lenne a legjobb bizonyíték, hogy valaki volt a túlvilágon valahány percet? Te sem hinnél a saját gyerekedned, és magadnak sem, ha te is kapsz egy betekintést a túlvilágról?
2021. aug. 6. 19:04
 16/41 anonim ***** válasza:

"Mivel Jézus nagyon szerette Lázárt, ezért biztosan a Mennybe ment..."

"Igen, Ő mindenkit szeret. Jól hiszed."

Akkor mindenki a mennybe megy...

2021. aug. 6. 19:08
 17/41 A kérdező kommentje:
Ha egy ateista nem kér Jézusból, akkor Jézus nem lesz erőszakos. A legtöbb VALÓDI keresztény sem erőszakból térít, hanem példamutatással és érveléssekkel. De szépen csinálja, nem erőszakkal. Ráadásul Jézus említette a Szent Lélek káromlást is.
2021. aug. 6. 19:11
 18/41 anonim ***** válasza:

"mi lenne a legjobb bizonyíték, hogy valaki volt a túlvilágon valahány percet?"

Ezt nehéz megmondani.

De mondom: arra vannak bizonyítékok, hogy ezek az élmények a szem és az agy működése miatt ilyenek.

2021. aug. 6. 19:13
 19/41 A kérdező kommentje:
Akkor alváskor miért nem tapasztalunk ilyet? Én azért nem hiszem el a hallucináció elméletet, mert akkor hitetlen Tamás lennék, és nekem nem a tudomány a fontos, hanem Jézus, mert Ő a megmentőm.
2021. aug. 6. 19:15
 20/41 anonim ***** válasza:
100%

"és nekem nem a tudomány a fontos"

Ok.

2021. aug. 6. 19:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!