Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit szóltok ahhoz, hogy...

Mit szóltok ahhoz, hogy nagyon sok termék visel ilyen - és ezekhez hasonló - márkaneveket: Hell (pokol), Diablo (ördög), Monster (szörnyeteg)?

Figyelt kérdés

2021. júl. 30. 11:05
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/75 A kérdező kommentje:

#14. Nem kevered össze az arkangyalokat a puttó ábrázolásokkal? Az arkangyalok nem amolyan pufi kis bájos valakik, ártatlan gyermekarccal.

Inkább hatalmas erejűek.

"Jelképei: sárkányon tapodva, kezében karddal; harci öltözet" (Michael arkangyal)

Pl: [link]

Vagy: [link]

Vagy írd be a keresődbe: Michael archangel és katt a képekre.

2021. júl. 30. 19:40
 22/75 anonim ***** válasza:
76%

"Gondolj bele te játszol míg az árvák , özvegyek, éhezők nyomorognak."

Gondolj bele, te itt internetezel, lehet elmész nyaralni, vagy strandra, meg ehhez hasonlók, míg az árvák, özvegyek éhezők nyomorognak.

2021. júl. 30. 20:10
 23/75 anonim ***** válasza:
#22 Ez te rád is igaz hisz te is itt írkálsz.
2021. júl. 30. 20:30
 24/75 anonim ***** válasza:
10%

"Gondolj bele te játszol míg az árvák , özvegyek, éhezők nyomorognak."

Még jó, hogy nem te vagy az Isten.

Orbán Viktort is oda juttatnád, mert amíg nézegeti a festményeket a budai várában vagy külföldi foci mecsre jár az adófizetők pénzéből, míg az árvák , özvegyek, éhezők nyomorognak.

2021. júl. 30. 20:33
 25/75 anonim ***** válasza:

#22 De ez csak kifogás amit írtál. Játék az biblia szerint bűn efelől semmi kétség de az hogy valaki internetezik és rajta keresztül bibliát keresi az más tészta . nyaralás meg strand mióta bűn?

Hol írja a biblia hogy az internetezés bűn meg a többi? mássold be kérlek mert én be tudom..

1. Korintus 10:7 Se bálványimádók ne legyetek, mint azok közül némelyek, a mint meg van írva: Leüle a nép enni és inni, és felkelének játszani.

26/75 anonim ***** válasza:
1. Korintus 10:8 Se pedig ne paráználkodjunk mint azok közül paráználkodtak némelyek, és elestek egy napon huszonháromezeren.
 27/75 anonim ***** válasza:
#24 Nem is én vagyok az isten én csak bemásoltam amit a biblia ír erről... Ha tetszik ha nem ez az igazság. :)
2021. júl. 30. 20:35
 28/75 anonim ***** válasza:

"Játék az biblia szerint bűn"

Na ezt sem találtam meg a Bibliában, már bocs.

2021. júl. 30. 20:36
 29/75 anonim ***** válasza:

1. Korintus 10:7 Se bálványimádók ne legyetek, mint azok közül némelyek, a mint meg van írva: Leüle a nép enni és inni, és felkelének játszani.

2021. júl. 30. 20:38
 30/75 anonim ***** válasza:
#28 ott van benne "felkelének játszani" Szerinted ez mit jelenthet?
2021. júl. 30. 20:38
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!