Mit szóltok ahhoz, hogy nagyon sok termék visel ilyen - és ezekhez hasonló - márkaneveket: Hell (pokol), Diablo (ördög), Monster (szörnyeteg)?
Mert az ördögöt jobban szeretik az emberek, jobb a marketingje.
Egyébként több horror filmet néznek emberek, mint romantikusat.
Jobban felkeltik az emberek figyelmét.
Szerinted ki gyártana/vásárolna ilyen löttyöket Mennyország vagy Arkangyal felirattal? :)
A játékipar azért próbálkozott:
Lehet, hogy a Lamborghini Diablo-ra gondolt.
#4. "Szerinted ki gyártana/vásárolna ilyen löttyöket Mennyország vagy Arkangyal felirattal? :)"
Az általam felsoroltakra sem az volt írva, hogy pokol, ördög vagy szörnyeteg, hanem angol és egyéb nyelvű nevekbe csempészve.
Szerintem ha az lenne egy ital van akármi egyéb neve, hogy Heaven vagy Arch, simán megvennék az emberek. Most, hogy leírtam, az Arch kifejezetten tetszik, nagyon erőteljes. Persze, nem is kell elcsépelni, csak írtam, hogy ugyanúgy megvennék, mint bármi mást - szerintem legalábbis.
#3. A Diablo márkanevet több helyen láttam már, legutóbb egy Lidl újságot lapoztam végig és abban volt. Nézd meg az aktuálisat, abban van.
#8. Az súlyos! Ez a Föld bolygó már önmaga paródiája lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!