Mit szóltok ahhoz, hogy nagyon sok termék visel ilyen - és ezekhez hasonló - márkaneveket: Hell (pokol), Diablo (ördög), Monster (szörnyeteg)?
Bocs, pontatlanul fogalmaztam.
Itt nem csupán az elnevezésre gondoltam, hanem a név és a termék összhangjára.
Nem véletlenül írtam, hogy Arkangyal néven érdekes lenne egy ilyen "lötty".
Pl. nehéz elképzelni, hogy egy Arch néven forgalmazott visszafogott vanília ízű ital -szelid angyalarccal és fehér tollas hátttérrel- föl tudná venni a harcot, egy cefreszagú, ördögfejes, vörös színekkel operáló energiaitallal.
Így értettem. :D
Igyekszem kerülni ezen termékek vételét, használatát.
A monster szóval mondjuk nincs ilyen probléma, bár ha jól tudom, energiaital, amit nem fogyasztok egyébként sem.
Játékoknál ott a doom aminek egy pentagramma az ikonja illetve a diablo...
Nem véletlen hogy a biblia a játékot bálványimádásnak nevezi és akik jâtszottak azokért eljött a pusztító.
Illetve amiket felsoroltál azok mind a jelei annak hogy a világot a sátán uralja jelenleg és hamarosan Jézus helyreállítsa amit a sátán tönkretett
"Illetve amiket felsoroltál azok mind a jelei annak hogy a világot a sátán uralja jelenleg és hamarosan Jézus helyreállítsa amit a sátán tönkretett"
Semmi ilyesminek nem jelei... Szánalmas, hogy sok szektás mindenből ezt hozza ki. Meg kéne érteni, hogy nem tudjuk mikor jön el a világvége, ezt maga Krisztus mondta.
"Nem véletlen hogy a biblia a játékot bálványimádásnak nevezi és akik jâtszottak azokért eljött a pusztító."
Ismerek olyat, aki játszott vele, nem jött el érte a pusztító.
#17 nem most hanem régen de ettől még bűn és aki ezt cselekszi arra szanszos hogy a kárhozat vár bár ezt mi nem tudhatjuk.
Gondolj bele te játszol míg az árvák , özvegyek, éhezők nyomorognak.
Szóval ebből már rájöhetnél hogy valami nem stimmel ezzel a dologgal de te dolgod mit csinálsz szabad akaratod van
Ezt is krisztus mondta:
8Végül egy igen magas hegyre vitte az ördög, s felvonultatta szeme előtt a világ minden országát és dicsőségüket. 9„Ezt mind neked adom – mondta –, ha leborulva imádsz engem.” 10Jézus elutasította: „Távozz, ördög! Meg van írva: Uradat, Istenedet imádd, s csak neki szolgálj!” 11Erre otthagyta az ördög és angyalok jöttek a szolgálatára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!