Keresztények,a covid elleni oltást a gonosztól valónak tartjátok?
Figyelt kérdés
2021. júl. 23. 15:35
4/18 anonim 

válasza:

Szerintem a pápa keresztény, és ő tudtommal kifejezetten erkölcsi kötelességnek tartja, hogy mindenki beoltassa magát, aki teheti. Őt nem bírálnám felül...
5/18 anonim 

válasza:

Aki annak tartja, az nem normális, vallástól függetlenül.
7/18 anonim 

válasza:

Keresztény vagyok, be vagyok oltva, kell még valamit mondanom?
8/18 anonim 

válasza:

Engem elszomorított mikor megtudtam hogy abortalt embriokbol létrehozott sejtvonalakat is felhasznaltak a vektor-tipusu oltasoknal. Ezért a sinopharmot fogom választani ha szükséges lesz az oltás.
Egyébkent szerintem nagyon úgy tűnik hogy nem oldja meg a járványt.
9/18 Alex Fly 

válasza:

Nem. Ha szigorúan vesszük, akkor a betegségeket (köztük a COVID-19-et) tartjuk az ördögtől valónak.
A védőoltás pont az ellenkezője...
10/18 anonim 

válasza:

Nem. Én csak nem akartam meghalni és benne lenni abban a 441 ember között, akik az oltás mellékhatásaiba haltak bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!