Szomáliában tényleg megcsonkítják a nőket (nemileg)? Ha igen, akkor miszerint? Mert valakinek meg kellett szülni azt a lányt, akit megcsonkítanak?
"Van fogalmatok arról, hogy ott a nők könnyebben elélveznek, nem olyanok mint a magyar fagyos lányok, akik többsége a csikló érintése nélkül el sem képes élvezni(tehát sima dugással)?
- G pontról hallottatok már?"
Majd azokat az elmaradott népeket, akik képesek a nőkkel ilyet tenni, k-urvára érdekelni fogja, hogy elélvez-e az asszony vagy nem!
ajjaj, micsoda vita. kedves 11:26, te nem magyar vagy? akkor meg hogy találtad meg ezt az oldalt???
én egyébként azt gondolom, hogy az egyetlen amit tehetünk hogy ha van miből támogatjuk az olyan szervezeteket akik elég nagyok ahhoz, hogy tegyenek valamit. veszekedni és kioktatni a másikat semmi értelme pláne a neten, arc nélkül, mert a másik hülyeségét úgysem tudjuk megváltoztatni.
Kedves felháborító barátunktól csak annyit kérdeznék, hogy , ugye férfi vagy ?
Ha nem az lennél, hogy is mernéd leírni egy ilyen beavatkozásról, amit általában ( olvasmányaim szerint ) - tehát többségében - nem kórházban, mély-altatásban , steril körülmények között végeznek. A nemi szervek mind a két nemnél fokozottan érzékenyek, tehát, ami a kézen alig érezhető, az ott bizony fájhat. Nem akarom részletezni, én kórházban, optimális körülmények és szakemberek között szültem és a sebek iszonyatosan fájtak.
A többi, az iszlám és a női orgazmus viszonyát feltételező megjegyzésre már nem is reagálnék.
"Engedjétek már meg hogy úgy éljünk ahogy mi tudjuk, hogy nekünk jó!"
Az érintett népek férfijainak lehet,hogy jó így, de én inkább a nőket kérdezném meg, az őszinte véleményüket, hogy nekik jó-e. És nem bulvárból, hanem tudományos cikkekből, könyvekből és érintett nők önéletrajzaiból szedtem az információkat.
Aztaqrv@. hát én csak lesek. micsoda vita kerekedett.
Az egyik legjobb baratom szomal, ö meselte, h még manapsag is bevarrjak a nöket. persze fugg attol is, h varosba szuletett, v faluba, es mennyire tartjak a hagyomanyokat. a baratom nyitott es normalisan gondolkodik, megbizom benne. Elhiszem amit mond. akik ott elnek, azokat tenyleg nem erdekli, h a nö elelvez e, vagy nem, azert varrjak be a nöket, h ne tudjanak hazassag elött szexelni, a csiklot is levagjak, bar öszerinte mar nem mindenhol. Svedorszagban élunk amugy, itt eleg sok a szomal, es akik több eve itt elnek, azok között akad par nyitott nö, es ferfi is, aki öszinten beszel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!