Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szomáliában tényleg megcsonkít...

Szomáliában tényleg megcsonkítják a nőket (nemileg)? Ha igen, akkor miszerint? Mert valakinek meg kellett szülni azt a lányt, akit megcsonkítanak?

Figyelt kérdés
2010. aug. 27. 23:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
68%
Pedig az a modell be volt varrva, és csak a szülése előtt nem sokkal tették szabaddá a nyílást. Leírta, hogy a csonkítás után csak egy apró rés maradt, amin át a vizelete és a menstruációs vére távozhatott, és mindkettő nagyon kellemetlen és fájdalmas volt. Neki csak hihetünk, hiszen ő megtapasztalta mindezt.
2010. aug. 28. 12:09
 12/18 anonim ***** válasza:
96%

"Van fogalmatok arról, hogy ott a nők könnyebben elélveznek, nem olyanok mint a magyar fagyos lányok, akik többsége a csikló érintése nélkül el sem képes élvezni(tehát sima dugással)?

- G pontról hallottatok már?"

Majd azokat az elmaradott népeket, akik képesek a nőkkel ilyet tenni, k-urvára érdekelni fogja, hogy elélvez-e az asszony vagy nem!

2010. aug. 28. 12:11
 13/18 anonim ***** válasza:
72%

ajjaj, micsoda vita. kedves 11:26, te nem magyar vagy? akkor meg hogy találtad meg ezt az oldalt???

én egyébként azt gondolom, hogy az egyetlen amit tehetünk hogy ha van miből támogatjuk az olyan szervezeteket akik elég nagyok ahhoz, hogy tegyenek valamit. veszekedni és kioktatni a másikat semmi értelme pláne a neten, arc nélkül, mert a másik hülyeségét úgysem tudjuk megváltoztatni.

2010. aug. 28. 14:43
 14/18 anonim ***** válasza:
75%

Kedves felháborító barátunktól csak annyit kérdeznék, hogy , ugye férfi vagy ?

Ha nem az lennél, hogy is mernéd leírni egy ilyen beavatkozásról, amit általában ( olvasmányaim szerint ) - tehát többségében - nem kórházban, mély-altatásban , steril körülmények között végeznek. A nemi szervek mind a két nemnél fokozottan érzékenyek, tehát, ami a kézen alig érezhető, az ott bizony fájhat. Nem akarom részletezni, én kórházban, optimális körülmények és szakemberek között szültem és a sebek iszonyatosan fájtak.

A többi, az iszlám és a női orgazmus viszonyát feltételező megjegyzésre már nem is reagálnék.

2010. aug. 28. 15:09
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
Az okos magyarok megint mindent tudnak(tudom az a sok "nőbéldíj", meg feltaláló XD). Ilyen beszűkült látású népet! A bulvár az igaz nektek, meg a pletyka a hivatalos. Hőbörögni azt tudtok, gyakorlati tapasztalat 0. Engedjétek már meg hogy úgy éljünk ahogy mi tudjuk, hogy nekünk jó!
2010. aug. 28. 16:43
 16/18 anonim ***** válasza:
71%
Utolsónak: bocs, azt hiszem szövegértési problémáid vannak. A kérdés, de a válaszok sem arról szólnak, hogy meg akarjuk szabni nektek ( azt sem írtad, ki vagy ), hogyan éljetek. Van egy jelenség a világon, egy szokás, erről "beszélgetünk ", ennek pedig az a lényege, hogy különböző álláspontokat ismertetünk meg egymással. Az információkat nem a bulvárból szedtem ( egyébiránt ), hanem riportokból. Ugye, figyeled a többes számot ? Tehát nem egyből, hanem több-ből.
2010. aug. 28. 18:35
 17/18 anonim ***** válasza:
77%

"Engedjétek már meg hogy úgy éljünk ahogy mi tudjuk, hogy nekünk jó!"

Az érintett népek férfijainak lehet,hogy jó így, de én inkább a nőket kérdezném meg, az őszinte véleményüket, hogy nekik jó-e. És nem bulvárból, hanem tudományos cikkekből, könyvekből és érintett nők önéletrajzaiból szedtem az információkat.

2010. aug. 28. 19:07
 18/18 anonim ***** válasza:
68%

Aztaqrv@. hát én csak lesek. micsoda vita kerekedett.

Az egyik legjobb baratom szomal, ö meselte, h még manapsag is bevarrjak a nöket. persze fugg attol is, h varosba szuletett, v faluba, es mennyire tartjak a hagyomanyokat. a baratom nyitott es normalisan gondolkodik, megbizom benne. Elhiszem amit mond. akik ott elnek, azokat tenyleg nem erdekli, h a nö elelvez e, vagy nem, azert varrjak be a nöket, h ne tudjanak hazassag elött szexelni, a csiklot is levagjak, bar öszerinte mar nem mindenhol. Svedorszagban élunk amugy, itt eleg sok a szomal, es akik több eve itt elnek, azok között akad par nyitott nö, es ferfi is, aki öszinten beszel.

2011. márc. 9. 23:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!