Szomáliában tényleg megcsonkítják a nőket (nemileg)? Ha igen, akkor miszerint? Mert valakinek meg kellett szülni azt a lányt, akit megcsonkítanak?
Nem összevarrják, levágják.
A női nemiszerv csonkításnak több fajtája van. Mindegyik gátolja a nő szexuális élvezetét a későbbiekben, illetve fájdalmat és számos fertőzést okoz. E barbár tradíció oka: hogy a nő ne tudja élvezni a szexet és így ne csalja meg a férjét. Nők végzik el kislányokon, olyan nők, akik maguk is átestek rajta - és viszik tovább a hagyományt,különben a kislányt nem lehet férjhez adni. Az anya ilyenkor távol marad,hogy ne kelljen gyermeke kiáltozását hallgatnia. Nagyon lassú a változási folyamat, nagyon kevesen szoktak még le erről.
FGM (female genital mutilation) alatt tudsz rákeresni a neten. Az egyik legismertebb FGM ellenes aktivista Waris Dirie modell, aki maga is átesett ezen a szörnyűségen.
El vagytok varázsolva!(Bírom a magyarokat, mindig azt hiszik magukról, hogy ők a mindentudók. Az arcomat eldobom amikor az apró kis országukból mindent megmondanak, és mindent tudnak láttatlanúl!)
1. Ezt metélésnek hívják(női).
2. Mi ez az ostobaság, hogy összevárjak, meg nem tud szülni?
3. Nem okoz fájdalmat, sem fertőzést.(itt majdnem elsírtam magamat az okoskodástól)
4. Fogalmatok sincs, hogy mi történik a metélésnél. Egyszerűen levágják a csikló EGY részét, és nem az egészet, hogy csökkentse a felizgulást. De ettől még el tud élvezni.
- Van fogalmatok arról, hogy ott a nőknek nagyobb a csiklója, mint Európában?
- Van fogalmatok róla, hogy ott a nagy melegben minden nap kefélni kényszerülsz?
- Van fogalmatok arról, hogy ott a nők könnyebben elélveznek, nem olyanok mint a magyar fagyos lányok, akik többsége a csikló érintése nélkül el sem képes élvezni(tehát sima dugással)?
- G pontról hallottatok már?
Gondoljál már bele, hogy tök feleslegesen fel van izgulva a lány, mikor a férje meg lehet, hogy elutazott, vagy háborúban van, stb. Ott szenvedne, a férje nélkül. Minek?
ez nem azt jelenti, hogy egyből megcsalná(nem európai lányok), mert nincs ott a férj, hanem azt, hogy feleslegesen szenvedne.
Maradjatok csöndbe, és ne akarjátok megmondani, hogy hogyan éljenek más népek!
Európában még a fiukat sem metélik körbe, azt ezért szenved a gyerekek 90% fitymaszűkülettől, meg fertőzésektől, attól ami a fityma alatt marad(túró).
Egy kis gyerek nem tud úgy figyelni a tisztaságára mint egy felnőtt. A szülő meg nem mindig figyeli. Mindig hallom a híreket, hogy viszik a gyereket a kórházba mert már nem tudja felhúzni. :(
Micsoda barbár/koszos szokás nem körbemetélni a fiukat.
11.26, soha senkit nem láttam még a gyk-n ennyi hülyeséget összehordani!
Már ha tudsz egyáltalán angolul...
Ennyire tetszik, tán itt is be akarnád vezetni? TE nem tudod miről beszélsz!!!!! Én tudom, mert utánaolvastam! A WHO a FGM-et felvette a "káros kulturális gyakrolatok" listájára - biztso szórakozásból! Tudod azért, mert a férjem messze van, attól még jogom van ahhoz, hogy csiklóm legyen! De tudod mit, menjél akkor Szomáliába lakni!
Waris Dirie azért küzd ellen,mert milyen jó?! A francia orvos Pierre Foldés, aki kidolgozott egy módszert a nemiszerv csonkítás okozta károk helyreállítására, és számtalan halálos fenyegeteés ellenére évente 200 nőn segít -azért kockáztatja az életét, mert ez olyan jó??? (És azért megy hozzá annyi nő, akinek sikerül átszökni Európába?)
(Gondolkozzál már, hol olvastad ezt,valami szélsőjobbos portálon,ahol mostanában divat lett az antiindividualista kultúrákat dicsőíteni e nagy "liberális fertő" közepette? (úgy,hogy fogalmuk sincs róla---)
Na sikerült jól felb.asznod idegileg...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!