Tényleg azt hitték a középkorban, hogy a Föld lapos?
Figyelt kérdés
2021. júl. 20. 08:23
1/37 anonim válasza:
Az ókorban hitték. Középkorban már kezdtek kutakodni.
2/37 anonim válasza:
Biztos volt, aki azt hitte, de nem volt jellemző.
3/37 anonim válasza:
A középkorban kezdtek kutakodni, de a kételkedőket megégették. A kételkedőknek minden átmenet előtt ez a sorsa.
4/37 anonim válasza:
Persze, miért ne hitték volna? Gondolj bele: a te életedben mi lenne a különbség, ha lapos lenne? Semmi. Jut eszembe: már hogyne lenne lapos?! Akkor nem lehetne valami vízszintes! Pedig vízszint van! NA?! Jóvan, már ittam.
5/37 anonim válasza:
Biblia szerint lapos és én elhiszem... Már kiskoromba tudtam hogy ez a nasa meg többi csak kitaláció. (Stúdióban leforgatták a holdra szállást)
Meg különben mi változna?
6/37 anonim válasza:
5 A Biblia hol írja, hogy lapos?
7/37 anonim válasza:
Elárulom, a Biblia szerint sem lapos.
8/37 anonim válasza:
#6 legelején a teremtés történetbe
10/37 anonim válasza:
Pedig igaza van. Ha a teremtéstörténetet veszed alapul, akkor valami ilyesmit kapsz:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!