Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit gondoltok arról, hogy...

Mit gondoltok arról, hogy megtiltották egy templomnak a reggeli harangozást?

Figyelt kérdés
[link]

2021. júl. 17. 11:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/84 anonim válasza:
46%

Ennyi logikával már ide jön,ahhoz igazkodunk?

Jó hogy nem kényeihez igazkodunk..

Mert ennyi erővel nem megyek Amerikában,és nem tiltattom be az pride-ot mert katolitus vagyok...

2021. júl. 17. 12:21
 12/84 anonim válasza:
64%

11

meg jah,kb mint törökországban paprika jankóznánk hogy de mit keresztények vagyunk,és nem iszlám és tiltanánk be az muzumálságot

2021. júl. 17. 12:22
 13/84 anonim ***** válasza:
55%

#10 Minden jog addig terjed, amíg mások jogait nem sérti. Az, hogy a pride évente egyszer, előre tudott időpontban felvonul az ország egyetlen utcáján, nem mérhető össze azzal, amikor valaki évente egyszer elmegy pihenni, jó pénzt fizet érte, erre hajnalban felkolompolják. Egyébként a vallásban nincs is olyan előírás, hogy kötelező harangozni, ez csak hagyomány. A vallásgyakorlást az sértené, ha a misét tiltanák be.

#9 Nem vagyok meleg, már ha erre értetted az erőszakos szarjankót, egyáltalán, nem is én hoztam be a melegtémát.

2021. júl. 17. 12:32
 14/84 anonim ***** válasza:
51%
# 14 Az adhán sincs a Koránban, vagyis csak tradíció, ha én évente egyszer elmennék pihenni Dubajba, jó pénzt fizetnék érte, erre felzavar az adhán (mert mondjuk az idő eltolódás miatt tovább alszom), akkor jogosan várnám el, hogy tiltsák be?
2021. júl. 17. 12:53
 15/84 anonim ***** válasza:
64%

De érdekes... amikor a villamos végigcsikorok a síneket az nem zabarja a nyomorék városi prolit. De amint _LE_megy vidékre akkor már minden nesz zavaró? Bírd ki szivem, vagy igyál többet hogy ne ébredj fel rá.

Közben olvasom, hogy a kakaskukorékolást is be akarják tiltatni... hát a polgármester helyében a szállásokat tiltanám be, és menjen a panelhuszár nyaralni máshova.

Laktam én városban is és falun is, mindenhol rengeteg inger éri az embert, ezeket el kell tudni viselni. Ha nem megy, akkor kezeltetnie kell magát.

2021. júl. 17. 12:55
 16/84 anonim ***** válasza:
100%

"# 14 Az adhán sincs a Koránban, vagyis csak tradíció, ha én évente egyszer elmennék pihenni Dubajba, jó pénzt fizetnék érte, erre felzavar az adhán (mert mondjuk az idő eltolódás miatt tovább alszom), akkor jogosan várnám el, hogy tiltsák be?"

Ilyen alapon, ha elég jó sokan lennétek akiket zavar, akkor igen, elvileg írhatnátok egy petíciót az ügy érdekében.

Ez persze az itteni törvények szerint működne így, csakhogy ott más törvények vannak, amik - gyanítom - kevésbé megengedőek, mint az európaiak általában, főleg valláshoz köthető ügyekben.

2021. júl. 17. 13:00
 17/84 anonim ***** válasza:
52%

"Ilyen alapon, ha elég jó sokan lennétek akiket zavar, akkor igen, elvileg írhatnátok egy petíciót az ügy érdekében."

És szerinted kicsit sem lennénk pofátlanok ha így tennénk?

2021. júl. 17. 13:08
 18/84 anonim ***** válasza:
34%

"És szerinted kicsit sem lennénk pofátlanok ha így tennénk?"

Nem pofátlanabbak, mint azok, akik hajnali órákban adhánoznak mások kárára.

2021. júl. 17. 13:12
 19/84 anonim ***** válasza:
#17 Már miért lennétek pofátlanok?
2021. júl. 17. 13:15
 20/84 anonim ***** válasza:
84%

Szomorú, de illeszkedik a korszellembe, hogy a kívülállót helyezik a középpontba, és annak szempontjait elsődlegesnek tartva hoznak döntést. Aki nyaralni megy, annak tudomásul kellene vennie, hogy ah9va mwgy, az nem neki van berendezve, hanem emberek egy közössége, ahol ő vendég. Ha nem tetszik, arrébb lehet menni.

Ugyanakkor a falunak is sarkára kell állnia, és döntenie kell a fizető vendég és a tradíciója között. Ha a vendég mellett dönt, akkor ne csodálkozzon.

2021. júl. 17. 13:30
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!