Mit gondoltok arról, hogy megtiltották egy templomnak a reggeli harangozást?
2021. júl. 17. 11:05
1/84 anonim válasza:
Teljesen igazuk van. Másnak sem szabad hajnalban zajongani. Persze a kulcsszavakból látom, hogy te sem bírsz elszakadni a „nem vallásos, tehát kommunista” mantrától, javaslom neked az értelmező szótárat.
2/84 anonim válasza:
Lucifer, ha kérhetlek, egy kicsit szolidabban...
3/84 anonim válasza:
Akkor ha én elmegyek Dubajba nyaralni tiltsák be az adhánt, mert zavarni fog engem mint nyaralót.
4/84 anonim válasza:
Ha egyszer több embert zavar, mint amennyit nem, akkor miért a többségnek kellene a kisebbséghez igazodnia?
5/84 anonim válasza:
"Ha egyszer több embert zavar, mint amennyit nem, akkor miért a többségnek kellene a kisebbséghez igazodnia?"
Ez nem érv. Ha egyszer több embert zavar a pride mint amennyit nem, akkor miért a többségnek kellene a kisebbséghez igazodnia? Ugye, milyen ostobán hangzik? Pont mint a te válaszod.
6/84 anonim válasza:
Senkit nem zavar a pride, pár széljobbos hisztije megy miatta minden évben.
7/84 anonim válasza:
"Senkit nem zavar a pride, pár széljobbos hisztije megy miatta minden évben."
De ha zavarna akkor jogos volna betiltani? Ez igy megy szerinted?
8/84 anonim válasza:
A pihenéshez való jog alapjog. A „ne menjen ki az utcára olyan, akinek a látványa nem tetszik” nem alapjog.
9/84 anonim válasza:
"A pihenéshez való jog alapjog."
Ahogy a vallás szabad gyakorlása is alapjog.
10/84 anonim válasza:
Szerintem felháborító és sérti a vallásszabadságot. Ha zavarja ott a harang, nyaraljon máshol. Ennyire egyszerű. Ahogy látom, most majd a kakasokat kell levágni, mert az is zavarja a sok idiótát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!