Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Üdvözöl vagy elkarhozik a...

Üdvözöl vagy elkarhozik a nagymamám?

Figyelt kérdés
Katolikus de nem foglalkozik a vallással, hisz Istenben. Jó lelkű mindig haza vár bennünket friss kajaval. 4-en lakunk : anyu, mama, papa, én. Mivel apámtól elvált anyám ide költözünk 11 éve nagymamaekhoz.. mama 64 éves és súlyos érrendszeri beteg (volt 2 szívinfarktusa, agyi infarktusa) 2 testvére is meghalt az is beteg volt.mindíg attól felek elkarhozik, betegen süt főz nekünk sőt kimos rólunk mindent el lát itthon
2021. jún. 17. 05:30
1 2
 11/18 Kései Sirató ***** válasza:
100%
Isten dönti el , nem mi.
2021. jún. 17. 13:40
 12/18 anonim ***** válasza:
62%
Ezt a sok valláskárosult, torz lelkű alakokat, akik ide írogatnak, agyam eldobom. De jó, hogy kijöttem az ilyen fanatikusoktól, nálatok gonoszabb emberek a földön sincsenek... Akár milyen hibája is van, pl. esetlegesen abortusz, pletyka, stb. az Isten azt nézi, ami a szívben van. Igenis számít, hogy egy hívő, segítőkész valakiről beszélünk, aki a leírás alapján igyekszik megtenni a tőle telhetőt. Mi jogon kárhoztattok ti, akikben még szeretet sincs, de még annak a szikrája se? Szeretnétek ki, ha szenvedne? Undorító! Túlvilágon egyikőtök társaságát sem szeretném élvezni, és kevés dologban vagyok annyira biztos, mint abban, hogy közötök sincs Krisztushoz... Kérdező, hagyjad te is ezeket a toxikus és gonosz embereket!
2021. jún. 17. 16:53
 13/18 anonim ***** válasza:

Tehát akkor szerinted nem a szívben születik meg a pletyka, vagy az, hogy inkább megöleti a gyerekét abortusszal, vagy hogy egy rosszindulatú büdös gyökér, ha már látszólag jól viselkedik, akkor szerinted máris jó.

Már nem tudom ki írta, de igaza volt: kizárólag az a lényeg, hogy újjászületett e Krisztusban. Az, hogy főz a családjára, az nem fogja megmenteni.

2021. jún. 17. 18:42
 14/18 anonim ***** válasza:
78%
Jaj hagyjuk már, aki érteni akarta az bőven értette, miről szólt a kommentem. Minden ember beszélt már más emberről, sokszor akár nem is feltétlen rossz szándékkal. Van aki szerint már az is pletyka, hogy ha x megkérdi tőlem, hogy y hogy van, és én erre azt mondom, hogy köszi, jól. Az abortuszba pedig ne menjünk bele... Ugyanannyira a férfi felelőssége is, és senki nem megy élvezetből, buliból abortuszra, maximum ha valami óriási defektje van fejben. Ha valakit megerőszakolnak, és nem tartja meg a gyereket, legyünk már annyira empatikusak, hogy ne rúgjuk még mi is tovább, hanem az elkövetőt vegyük elő! Ha pedig már ott tartunk, hogy mi születik meg a szívben, akkor nézzen már magába a sok ítélkező és kárhoztató, akik vakon egy általuk nem is ismert idős nőre kiokádták az epéjüket! Gyümölcséről ismerszik meg a fa, és mindenki a saját mércéje szerint ítéltetik meg... Akiben pedig szeretet nincs, az semmi.
2021. jún. 17. 18:51
 15/18 anonim ***** válasza:
93%
Visszaolvastam, az első két kommentelő nettó beteg. Azért beszédes, akinek erről az idős néniről egy sorozatgyilkos jut eszébe, mint első asszociáció... A második nem tudom, hogy troll-e, de még trollnak is gáz. A betegségek jöhetnek genetikai alapon, szerzettként, vagy magával a korral is.
2021. jún. 17. 18:54
 16/18 anonim ***** válasza:
91%
Az 10000%, hogy a 13-as nem született ujjá. Bort iszik de vizet prédikál, ráadásul veszi a bátorságot, hogy koholt vádak alapján látatlanban ítélkezzen. Ez a "rosszindulatú büdös gyökér" mindent elmond.
2021. jún. 17. 19:03
 17/18 anonim ***** válasza:
91%
*újjá
2021. jún. 17. 19:04
 18/18 anonim ***** válasza:
0%

Nem írtál semmit se ami akármelyikre is utalna. Valószínűleg még nem fog üdvözÜlni pár száz évig, és ismétlem nem írtál semmit, ami az elkárhozását mutatná be.

Tudod egyáltalán mit jelentenek ezek?

2021. júl. 22. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!