Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Tegyük a kezünket a szívünkre....

Tegyük a kezünket a szívünkre. Szerintetek van alapja annak, az elméletnek, hogy szűz mária igazából nem is a szentlélektől van, hanem félrelépett valami palival és ezt a sztorit találták ki, hogy ne öljék meg?

Figyelt kérdés
2021. máj. 21. 08:09
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:

"Még jó,hogy nem te fogod nekem megmondani ,hogy hova mit írjak"

Ez a válaszod arra amit írtam? Ebből is látszik, hogy nem érdekel téged a téma, csak be akarsz szólni valakinek.

Engem különösebben nem foglalkoztat, hogy mit írsz és hova, csak egyszerűen közöltem, hogyha tényleg érdekelne a válasz, akkor nem a legjobb felületet választottad az igazság kiderítésére.

Semmi kedvem egy ilyen stílusú beszélgetésbe belefolyni, úgyhogy több hozzáfűznivalóm nincs is ehhez a kérdéshez.

2021. máj. 22. 18:57
 42/42 anonim ***** válasza:

Az első válaszoló téved. Szűz Mária is a Szentlélektől van. Szent Annának és a férjének nem volt gyerekük és már öregek is voltak tehát nem élhettek szexuális életet a koruk miatt se termékének nem voltak már.

Gábriel angyal megjelent nekik és elmondta hogy lányuk fog születni Szentlélek által akit Máriának nevezzenek el és büntelen lesz mert egy nagy feladatra lesz hivatott mikor felnő. Azt szerintem nem mondta el az angyal a szülőknek hogy Mária mire lesz elhivatva. Azt nem tudom hogy Mária már azelőtt is angyal volt az égben vagy akkor alakult ki mikor a Szentlélek által megfogant Annának. Ha Mária felnőttként nem vállalja hogy Jézust felnevelni akkor elkövette volna az első bűnt és többet nem lett volna büntelen. Azért kellett büntelen legyen hogy a testében tudja kihordani Jézust, tudja megszűlni és tudja felnevelni megfelelően.

Jézus biztos hogy a Szentlélek által fogant.

Én Keresztelő Jánost nem értem. Ha a szülei idősek voltak és a Biblia sehol nem írja hogy a Szentlélek által fogant akkor....hogy lehet hogy Erzsébet és Zakariás oregkorukban meg szexeltek? Nem voltak már idősek hozzá?

2021. jún. 24. 23:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!