Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Át szeretnék térni az iszlámra...

Át szeretnék térni az iszlámra? Miért?

Figyelt kérdés

Nagyon bennem van, sajnos utálom a liberálisokat, az ilyen bevándorláspárti politika nem tetszik, zavart, hkgy csomó ellenőrizetlen muszlim jön be ide, és érzem, hogy bántani fogják az ateistákat vagy egyéb nem muszlim vallásuakat, viszont én nem akarok bajt, és ha mindezt megelőzve, mármint, hogy engem ateistaként azaz vallástalanként ( nem hiszek semmiben) valaki nekem ártson az rossz lenne. Meg arra is rájöttem, hogy így legálisan lehetek homofób nem az lesz, hogy " büdös fideszes proli" vagyok hanem " ez a vallása, el kell fogadni" szóval lényegében ha muszlim leszek nem fognak piszkálni az arabok és a liberálisok, helyette a jobberek és akkor meg elmondom ezt és 3 nagy csoportot máris három nagy közösség elfogad.

Ez így jó ötlet? Mennyire kell arabul tanulni? Mert nyelvekbe nem vagyok a legjobb, csak magyarul beszélek, angolt megértem mit mond, de beszélni nem tudok, csak értem.

2021. máj. 4. 08:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
65%
Majd mesélj az érzéstelenités nélküli körülmetélésről. Ami feltétel.
2021. máj. 4. 10:42
 12/17 anonim ***** válasza:
97%
Át szeretnél-e térni? Szerintem nem. Csak hülyéskedsz meg szórakozol így, hogy nincs iskola.
2021. máj. 4. 10:50
 13/17 anonim ***** válasza:
63%

Nagyon zseniális terv instant megoldás az élet nagy gondjaira 🤯 úgy lenne amúgy igazi ha előtte beállnál harcolni valamelyik közel keleti háborúba a hitelesség kedvéért.

Úgy beszöknél Magyarországra a libsik egyből keblükre vennének. Amíg tart a kampány aztán eldobnának mert ezós csak álszent magamutogatás tőlük

2021. máj. 4. 10:54
 14/17 A kérdező kommentje:
Már meg vagyok metélve, szóval az nem baj. Most nézem, vannak szunniták meg haridzsiták meg siiták. Jaj! Jobb is volt, hogy nem foglalkoztam eddig vallással, Piroska és a farkas mesét megjegyeztem, meg a Hófehérkét, valahogy nem megy nekem a vallás, túl ostoba vagyok ehhez. Aztán még, hogy a vallásos emberek "buták" a frincfrancokat! ilyeneket megjegyezni azért kell egy elhatározás.
2021. máj. 4. 14:42
 15/17 A kérdező kommentje:
Amúgy ez a Mohamed anyás szori valós, láttam én is. Ha most idejönne a gyerek és kérdené, azt mondanám, hogy travi volt és nem meghatározható a neme LoL ha megdöglök legalább viccesen tegyem.
2021. máj. 4. 14:45
 16/17 anonim ***** válasza:
:)
2021. máj. 4. 19:05
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Vannak bajok
2021. máj. 4. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!