Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Át szeretnék térni az iszlámra...

Át szeretnék térni az iszlámra? Miért?

Figyelt kérdés

Nagyon bennem van, sajnos utálom a liberálisokat, az ilyen bevándorláspárti politika nem tetszik, zavart, hkgy csomó ellenőrizetlen muszlim jön be ide, és érzem, hogy bántani fogják az ateistákat vagy egyéb nem muszlim vallásuakat, viszont én nem akarok bajt, és ha mindezt megelőzve, mármint, hogy engem ateistaként azaz vallástalanként ( nem hiszek semmiben) valaki nekem ártson az rossz lenne. Meg arra is rájöttem, hogy így legálisan lehetek homofób nem az lesz, hogy " büdös fideszes proli" vagyok hanem " ez a vallása, el kell fogadni" szóval lényegében ha muszlim leszek nem fognak piszkálni az arabok és a liberálisok, helyette a jobberek és akkor meg elmondom ezt és 3 nagy csoportot máris három nagy közösség elfogad.

Ez így jó ötlet? Mennyire kell arabul tanulni? Mert nyelvekbe nem vagyok a legjobb, csak magyarul beszélek, angolt megértem mit mond, de beszélni nem tudok, csak értem.

2021. máj. 4. 08:59
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
64%

Önként behódolsz nekik? Elfogadod a sok hazugságukat?

Dobó István forog a sírjában...

2021. máj. 4. 09:01
 2/17 A kérdező kommentje:
Önös érdekből tenném.
2021. máj. 4. 09:03
 3/17 anonim ***** válasza:
68%
A leírás alapján belőled kiváló mohamedán lenne.
2021. máj. 4. 09:07
 4/17 anonim ***** válasza:
87%

"Át szeretnék térni az iszlámra?"

Ezt miért tőlünk kérdezed? Neked kéne tudnod.

Ha ateista vagy, akkor miért szeretnél át térni az iszlámra? Azt, ugye tudod, hogy ahhoz, hogy muszlim lehess azt kell mondanod lā ilāha illā Allāh Muḥammad Rasūl Allāh (nincs isten csak Allah, Mohamed Allah hírnöke).

2021. máj. 4. 09:16
 5/17 anonim válasza:
79%
Remélem tini vagy, mert ha felnőtt fejjel így gondolkodsz vannak bajok. :)
2021. máj. 4. 09:20
 6/17 anonim ***** válasza:
46%
Csak egyféleképpen lehetsz muszlim. Ha meggyőződésből, saját akaratodból térsz át. Amit leírtál úgy nem lehetsz muszlim. Egyébként kamu kérdés. Senkit nem bántanak a muszlimok mert ateista vagy más vallású. Ez a hazug fidesz propaganda agymosása a hülyéknek.
2021. máj. 4. 09:23
 7/17 anonim ***** válasza:
41%
Betérőknek érzéstelenítés nélkül van körülmetélés!
2021. máj. 4. 10:00
 8/17 anonim ***** válasza:
57%

Nem bántják az ateistákat?

Volt olyan muzulmán terrorista, aki pisztollyal a kezében kérdezgette az utcán járó-kelő embereket, hogy hogy hívták Mohamed anyját? Aki nem tudta a választ, az golyót kapott. Nem volt telefonos segítség ebben a kvízjátékban.

Ez a videó bent volt a Tv-ben a híradóban.

Csak szólok, hogy ebben részben igaza van a kérdezőnek, hogy életet menthet a muzulmán vallás felvétele. De én akkor sem vesszem fel a hazugságot, és nem hódolok be az ellenségnek.

2021. máj. 4. 10:08
 9/17 anonim ***** válasza:
42%
Ahogy mondod terroristák. Új-Zélandon meg egy keresztény terrorista ment be egy mecsetbe és lőtt le 50 muszlim embert. Magyarországon az állam iszlámellenes gyülöletkeltést folytat és nem engedi hogy muszlimok mecsetben imádkozhassanak. Ettől még nekem eszembe nem jutna hogy térjek át a keresztény hitre.
2021. máj. 4. 10:15
 10/17 anonim ***** válasza:
68%

Kérdező, amit tervezel pont az az egyik célja a liberálisoknak. Ráadásul hiába térsz át, pont ugyanúgy semmibe fognak venni. Hidd el, mielőtt meglincselnek, nem fogják kérni a "papírjaidat"

" szóval lényegében ha muszlim leszek nem fognak piszkálni az arabok és a liberálisok"

Pont a liberálisokban akarsz bízni? Meg a migránsokban? Duplán fognak piszkálni, mert az árulókat duplán utálják

2021. máj. 4. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!