Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jól döntöttem, hogy itthagyom...

Jól döntöttem, hogy itthagyom a GyK vallás rovatot?

Figyelt kérdés

Kedves GyK Vallás rovatba írók! Az a személy vagyok, aki Stefán aláírással szokott itt a fórumon válaszolni. Mivel az utóbbi időben egyre többször kaptam rendkívül negatív értékeléseket, és nagyon megszaporodtak mind a válaszaimra adott, mind a privát címemre kapott trágár és gyalázkodó üzenetek, ezért a Mt 10:12-15 alapján úgy döntöttem, hogy a GyK Vallás rovatában abbahagyom a tevékenységemet.

Nehéz munka volt a Bibliából kibányászni azt, ami egy-egy kérdezőnek segítségére lehetett volna, ha hallgat rá. A 10 év alatt, amíg itt voltam, a megbecsülés elmaradt, a gyalázkodások viszont egyre szaporodtak.

Én nem vagyok evangélizációfüggő, ezzel a döntésemmel könnyebb lesz az életem, és lesz időm keresni olyan közösséget, ahol elfogadnak.

Ami pedig a gyalázásaimat illeti, panaszt tettem maiattuk az én apámnál és Istenemnél, aki a világ ura és a világmindenség bírája. Vizsgálja meg az ügyemet, és perelje a peremet.

#vallás #gyalázkodások
2021. ápr. 9. 19:44
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem nem kell magadra venned a sok szidást meg mindent. Valamint az is megvan írva hogy az utolsó időkben megszaporodik a gonoszság, szóval ez ami most megy teljesen normális, vagyis inkább meg kell történnie. Az meg hogy mit ért másoknak amit irtál, nem tudhatod így. Attól még hogy valaki nem irt rád, hogy te segítettél megtérni, még lehetséges hogy sokaknak felnyitottad a szemét egy két írásoddal.
2021. ápr. 10. 18:19
 22/39 anonim ***** válasza:
47%

Utolsó: ja akkor bármilyen eszement baromságot lehet írni, hiszen végülis NEM LEHET TUDNI. Meg MEGSZAPORODIK A GONOSZSÁG!

Frappáns érvek...

2021. ápr. 10. 18:22
 23/39 anonim ***** válasza:
24%
utolsó: mi a gond? nem értelek. igen a gonoszság megszaporodik, megnövekszik valamint üldözni fogják az embereket az igaz hitükért, gúnyt űznek majd belőlük. Ez meg van írva, nézz utána ha érdekel.
2021. ápr. 10. 18:31
 24/39 anonim ***** válasza:
42%

Hol nézzek utána? A mesekönyvedben?

Tudod akit csesztetnek amiatt amit ír az lehet, hogy hülyeségeket ír... Ja persze lehet, hogy az isten báránya, aki méltatlanul szenved. De sokkal valószínűbb, hogy szimplán csak baromságokat fecseg.

2021. ápr. 10. 18:37
 25/39 anonim ***** válasza:
Rossz témakörben vagy, nem neked való ez. Maradj a számítógépes játékoknál vagy a konyhánál, erre még nem értél meg.
2021. ápr. 10. 19:13
 26/39 anonim ***** válasza:
62%

" nem értelek. igen a gonoszság megszaporodik, megnövekszik valamint üldözni fogják az embereket az igaz hitükért, gúnyt űznek majd belőlük"

Honnan tudod, hogy a kérdező igazságban járt? Mert olvastam tőle több hatalmas nagy hülyeséget is. Ha holnap az ateistákat fogja valaki leszólni hitetlenségük miatt, akkor nekik is ezt írod majd? Kicsit konzekvensnek kellene lenni, mielőtt beírsz egy ekkora hülyeséget, mert ez semmire se érv.

2021. ápr. 10. 19:49
 27/39 anonim ***** válasza:
37%
Én az igazi keresztényekre írtam, akik a lehető legjobban megmaradtak Jézus tanításaiban, hogy őket fogják üldözni. A kérdező ha ehhez tartja magát, akkor rá is vonatkozik, ha nem akkor nem. Az ateistáknak nyilván nem fogom ezt írni. Nekik szerintem irhat bárki bármit, ha van egy szilárd meggyőződésük akkor nem fognak a Bibliára hallgatni.
2021. ápr. 10. 20:05
 28/39 anonim ***** válasza:
0%

Inkább a Mt. 7:6 miatt döntöttél jól. A gyengébb elméjűek kedvéért ide leírom:

6. Ne adjátok azt, a mi szent, az ebeknek, se gyöngyeiteket ne hányjátok a disznók elé, hogy meg ne tapossák azokat lábaikkal, és néktek fordulván, meg ne szaggassanak titeket.

2021. ápr. 10. 20:07
 29/39 anonim ***** válasza:
85%

„Ha nincs kereslet a portékámra, akkor nem árulom tovább a portékámat. Külön fájdalmas, hogy egyetlen barátom sem lett innen 10 év alatt.”

De legalább a 10 év alatt akkor te is rájöttél, hogy a GYK nem vallási térítésre való, ez nem az a felület, fórum.

2021. ápr. 10. 20:16
 30/39 anonim ***** válasza:
Utolsó jól mondja, csak szarakodásra való, amit én is csinálok, hogy idegesítem az ateistákat a hülyeségekkel, mint már előbb mondtam.
2021. ápr. 10. 20:19
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!