Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jól döntöttem, hogy itthagyom...

Jól döntöttem, hogy itthagyom a GyK vallás rovatot?

Figyelt kérdés

Kedves GyK Vallás rovatba írók! Az a személy vagyok, aki Stefán aláírással szokott itt a fórumon válaszolni. Mivel az utóbbi időben egyre többször kaptam rendkívül negatív értékeléseket, és nagyon megszaporodtak mind a válaszaimra adott, mind a privát címemre kapott trágár és gyalázkodó üzenetek, ezért a Mt 10:12-15 alapján úgy döntöttem, hogy a GyK Vallás rovatában abbahagyom a tevékenységemet.

Nehéz munka volt a Bibliából kibányászni azt, ami egy-egy kérdezőnek segítségére lehetett volna, ha hallgat rá. A 10 év alatt, amíg itt voltam, a megbecsülés elmaradt, a gyalázkodások viszont egyre szaporodtak.

Én nem vagyok evangélizációfüggő, ezzel a döntésemmel könnyebb lesz az életem, és lesz időm keresni olyan közösséget, ahol elfogadnak.

Ami pedig a gyalázásaimat illeti, panaszt tettem maiattuk az én apámnál és Istenemnél, aki a világ ura és a világmindenség bírája. Vizsgálja meg az ügyemet, és perelje a peremet.

#vallás #gyalázkodások
2021. ápr. 9. 19:44
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
80%
Okes, majd irj, hogy mi lett az itelet.
2021. ápr. 9. 20:04
 2/39 anonim ***** válasza:
68%
Jól.
2021. ápr. 9. 20:09
 3/39 anonim ***** válasza:
75%
Hála istennek.
2021. ápr. 9. 20:20
 4/39 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom :( én örülök, hogy itt voltál, még ha nem is értettem egyet sokszor. De megértem a döntésed. Nem lehet akármennyi ellenszenvet elviselni. Remélem segít majd abban, hogy jobban érezd magad.

Ha ez segít, én örülök annak, ha vannak, akik nem értenek velem egyet :) Az embernek szüksége van más szempontokra, hogy meg tudja ítélni, mennyire van rendben a sajátja. Sok sikert kívánok neked az életben, és ne hagyd, hogy mások ellenszenve uralja a hétköznapjaid. Én bírtalak.

2021. ápr. 9. 20:30
 5/39 PetheD ***** válasza:
100%
Sajnálom, ha valakit vallási nemzetisége, vallási hovatartozása, nézetei stb. miatt gyalázkodások érnek! Egyébként nem feltétlenül itt, ebben a világban (állapotban) várható a megbecsülés. Kívánom, hogy találj befogadó közösséget!
2021. ápr. 9. 20:31
 6/39 PetheD ***** válasza:
A vallási nemzetisége elírás, bocsánat. Egyébként sok jó gondolatot írtál, kedves kérdező.
2021. ápr. 9. 20:33
 7/39 anonim ***** válasza:
Nekem hiányozni fogsz, de tiszteletben tartom a döntésedet. Mindig csak akkor legyél itt, ha szeretsz itt lenni és jól érzed magad, tehát nem áldozol fel miatta semmi jót...
2021. ápr. 9. 21:04
 8/39 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

az a baj hogy ez nem egy haz, hanem rengeteg

par hazban szivesen fogadhatnak lehet

ahogy nem is egy varos, hanem szinten rengeteg

sőt a várost is, és még a port is rázzátok le a lábatokról! 15Bizony mondom nektek: Szodoma és Gomorra földjének tűrhetőbb lesz a sorsa az ítélet napján, mint annak a városnak!

ez ha igy venned ahogy "erzed" gyarlon (vagy barki) akkor azt jelentene ami Szodoma, gomora tortenetebol ismert

de hany igaz van? Igazak is vesszenek el? Miben veszenek el? Szornyu hosszulefolyasu betegsegekben?

2021. ápr. 9. 21:15
 9/39 anonim ***** válasza:

Hát ezt Neked kell tudni.

Engem abszolút nem zavartál, és külön tisztelem azt, hogy aláírtad a válaszaidat. Az én hitem sokkal liberálisabb helyre van "pozicionálva", de jól is néznénk ki, ha mindenki egyféle lenne és egyfélét gondolna.

Én csak azt hiányoltam, hogy tudtommal soha nem mondtad meg, milyen közösség tagja vagy, többszöri kérésre sem.

De hogy valaki ilyenek miatt trágár üzeneteket írjon..., az a legalja.

Az emberek bele sem gondolnak, hogy minden hozzászóló az embertársuk, akit minden beszólás, trágár privát megbánt.

Isten áldjon!

2021. ápr. 9. 22:55
 10/39 anonim ***** válasza:
57%

Lehetett veled néha értelmesen is vitázni, de azért ezen mondatod után, azt mondom, hogy örülök, hogy nem kell téged többé olvasnom:

"Ami pedig a gyalázásaimat illeti, panaszt tettem maiattuk az én apámnál és Istenemnél, aki a világ ura és a világmindenség bírája. Vizsgálja meg az ügyemet, és perelje a peremet."

Jézusnak kicsit más volt a mentalitása, Ő tiszta és alázatos szívű volt, nem valami "isteni perrel" fenyegetett másokat, hanem ellenségeiért imádkozott.

Amúgy a trágár üzeneteket ugyanaz az egy-két ember írja, valószínűleg több accountról, én is kaptam már, de megtaláltam a tiltó gombot is.

2021. ápr. 9. 23:46
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!