Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Most akkor ez is bűn ha jót...

Most akkor ez is bűn ha jót eszek?

Figyelt kérdés
31F vagyok. 2 gyerekem van , egyik 8 éves másik 5 éves. Napi 10 órát dolgozom (kamionsofőr vagyok) 380ezer Ft a fizetésem. Feleségem takarító nő a Tescóban. Havi 120 a OTP plusz 80 a rezsi. Megmarad 200 ezer kell a gyerekekre, ételre, ruha stb. És mondta egy hívő hogy nem erdemlem meg a penzt meg hogy finomat egyek. Mert bűnös mindenki, Csak kegyelemből adatik meg az étel. Aki nem imádkozik nem áldja az Urat az bűnosen fogyassza az ételt. Most kérdezem, sosem ittam nem jártam bulikba. Házasságban hűségesen élek , napi 10- van mikor 12 órát dolgozok annyit már meg érdemlek hogy egyek, ha imádkozok nem hullik sult galamb a számba! Meg hogy adakozzak! És miből? Szerintem úgy van rendjén az eletben hogy mindenki a maga problémáját oldja meg! Adakozzon az állam van nekem csaladom akit elkell tartanom nem vagyok köteles a tiszteleten illedelmességen kivul senkinek semmivel
2021. márc. 19. 17:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Te Béla vagy, Stefán aki feletted írt 2 hozzászólást is és odaírta, hogy ő Stefán. :D

2021. márc. 19. 20:20
 12/14 anonim ***** válasza:
Húha a Béla sem jobb xD
2021. márc. 19. 20:26
 13/14 KZitus ***** válasza:
65%

Szia

Ha úgy érzed becsületes életet élsz a családoddal is, akkor miért engeded, hogy egy másik tökéletlen ember (szavai) kiborítson, kibillentsen az egyensúlyodból?

Megkérdezhetem? csak a "És mondta egy hívő hogy..." miatt írtad a kérdésedet a vallási kategóriába? Mert ha igen, legközelebb elmondhatod annak a "hívő" embernek: meg van írva „Ha pedig valaki az övéiről és főképen az ő házanépéről gondot nem visel: a hitet megtagadta, és rosszabb a hitetlennél” 1Timótheus 5:8. Talán másképp fogja látni a helyzetedet.

2021. márc. 19. 20:31
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
Őzikét kamionnal elcsaptál már? Vagy vadnyuszit? Útszéli kurváknál megálltál?
2021. márc. 19. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!