Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Meg akartam halni, de Isten...

Meg akartam halni, de Isten visszahúzott. Vajon tényleg Isten volt vagy csak a véletlen?

Figyelt kérdés

Előre leszögezném, hogy ateista voltam mindig is. Sőt, kiröhögtem a vallásos embereket.

Azonban már 1 éve nincsen munkám, teljes depresszióba estem emiatt és nagyon-nagyon nehezen, de sikerült végre munkát találnom!

Na nem is ez a lényeg, hanem hogy a depresszió miatt már olyan kétségbeesett voltam, hogy elkezdtem "imádkozni" Istenhez, hátha létezik és hátha segít rajtam. Amikor nem jeleztek vissza aznapra amikorra mondták, teljesen úgy álltam hozzá hogy kész vége, ez volt az utolsó csepp amit kibírok. És én most megölöm magam. Nem viccelek, meg akartam ölni magam.

Erre megcsörrent a telefon! Fel vagyok véve. Isten műve lenne? Vagy egy szimpla véletlen? Na de ekkora véletlen? Kezdek kételkedni az ateizmusomban....

2021. márc. 18. 13:57
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
61%

Az ateizmus a legbugyutább vallás amit valaha láttam. Még a bigott keresztények is feljebb vannak.

Engem is mentettek már meg haláltól, de nekem intenzív spirituális élményem volt, amiben éreztem isten végtelen sueretetét, elfogadását, és láttam az isteni tervet.

2021. márc. 19. 17:50
 32/34 A kérdező kommentje:

Az ateizmus nem vallás hanem Isten tagadása....

És ne menjünk bele ebbe. Szerinted attól majd megtérek hogy lebutázod az ateistákat? Én szidtam a vallásosokat? Nem. Csak egyes vallásos embereket. Mint pl. téged.

2021. márc. 19. 18:22
 33/34 anonim válasza:
69%

Biztos vagyok benne, hogy nem véletlen! Én is hiszek. Engem is segített már meg az Úr olyan módon,amire emberileg nem számítottam. Hasonló szituációkban is, nem egyszer. Foghatom a véletlenre, de TUDOM, hogy az Ő keze nyúlt értem!

Egy hete is például. Amikor megint megkíséreltem az öngyilkosságot. Pedig most nagyon biztosra mentem. Most NAGYON sok erős gyógyszert bevettem és kivettem 2 napra egy hotel szobát, hogy biztosan ne találjanak rám időben. Mégis itt vagyok. Mégsem volt "elég" 2 nap, hogy végleg elaludjak. Véletlen? Fogd csak rá, ha úgy könnyebb. De tudd meg, hogy véletlenek nincsenek, Isten szeret téged, és bármit megtenne, hogy higgy Benne és Vele közösségben élj, rátalálva a békességre, amit csak Benne lelhetsz meg.

Lehet lepontozni, az igazság ma nem divat.

2021. márc. 19. 20:02
 34/34 anonim ***** válasza:
62%

Igen, ismerem Istent, ez Ö volt féltőn szeret és nem akart téged elveszíteni örökre.

Varva várta hogy hozzá fordulj, és megakarta mutatni az Ö szeretetét irántad. Megengedte neked ezt hogy hozzá fordulj.

De legeloszor Jézus Krisztusban mutatta meg a mi értünk való szeretetét hogy amikor még bűnösök voltunk Krisztus értünk meghalt

2021. márc. 20. 17:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!