Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Széthullhat a családom miattam...

Széthullhat a családom miattam, ha meleg vagyok?

Figyelt kérdés

Még nem tudják rólam.

Anyukám nagyon keresztény és szörnyen homofób. Apukám nagyjából semleges mindkét témával kapcsolatban. Két idősebb testvérem van, ők mindketten keresztények, de nem olyan durván gyűlölik a melegeket, mint anyukám.

21/F

2021. márc. 13. 12:32
1 2 3 4 5 6 7
 61/68 anonim ***** válasza:
55%

Nézd, a szüleidnek nem vagy a tulajdona. Szóval ha nem fogadnak el, az az ő szegénységi bizonyítványuk. Felnőtt ember vagy, ilyenkor egy épelméjű ember már rég elengedte a gyereke kezét, mert saját magának kell megtapasztalnia a dolgokat, hogy tanuljon belőle. A legfőbb probléma sok szülővel, hogy nem fogják fel, hogy a gyerek az nem tárgy. Azért mert megszülte valaki, semmi joga megmondani, hogy mit tegyen. Gyerekként még persze, hogy egyengetni kell az útját, nevelni, viszont valakit a saját jellemünkre formálni k*rva nagy önzőség. A gyerek az egy saját tudatú, különálló személyiség. Semmi köze nincs a szülőknek hozzá. Ezt kéne először is elfogadni. Imádom, mikor hallok olyat szülőktől, hogy ő elvárná a saját gyerekétől, hogy pelenkázza, gondozza idős korában, ha arra kerülni a sor. Micsoda? :D Én a gyerekemnek azt mondanám, hogy nehogy eldobja a fiatalaságát és az életét miattam. Bemennék idősek otthonába max, aztán annyi. Szánalmasak az emberek, de leginkább ez a primitív ország.

Szóval csak annyit akartam ebből kihozni, hogy nem a te hibád és nem a te felelősséged, hogy hogyan fognak reagálni egyszer rá. Egyébként kikérheted pszichológus tanácsát is. Sokat tudnak segíteni.

2021. márc. 21. 15:29
 62/68 anonim válasza:
55%

Semmi gáz nincs azzal, amit érzel. Ha így érzed magad teljesnek, akkor ne kövezd meg saját magadat😅 úgy vagy eredeti és 'tökéletes' , ahogy Isten teremtett, mint minden embert, a maga tökéletlenségével. Vagyis én így gondolom.

Minden jogod megvan a boldogságra:)

Ha úgy gondolod, hogy csak úgy lehetsz igazán boldog, ha elmondod a családodnak(ami amúgy szerintem logikus, ha így emészt belülről), akkor tedd azt. Biztos vagyok benne, hogy szeretnek téged, nem dísztárgy vagy a házban, hanem a szüleid fia. Anyukádat..nem ismerem, nyilván, de próbálj időt hagyni neki, arra készülj fel, hogy talán tényleg nehezebben fogadja. (talán előbb mondd el apukádnak, vagy a testvéreidnek külön, akiben igazán megbízol és tudod, hogy elfogadná biztosan és aztán mondd el anyukádnak). De biztos vagyok benne, hogy jó ember és rájön, hogy fontosabb a fia,mint ezek a hülye előítéketek. Én tuti így tennék❤️

Ami ezután történik, az igazából semmiképp nem lesz a te "hibád",ez hatalmas butaság. Mindenki maga hozza meg a döntéseit. Ha szeretnek, elfogadnak, ahogy vagy❤️

A nagyon negatív, homofób hozzászólókra meg ne figyelj,nem visznek előre, max hátra,nem éri meg, hogy emiatt is idegeskedj.

Ha van valami, amiben tudok segíteni írj nyugodtan🥰(bár biztos vagyok benne, hogy valamit ki fogsz találni,meg rohadt bátor leszel. De azért ne gondold túl a helyzetet, hagyd a megérzéseid megszólalni!!!👺)

2021. márc. 21. 15:40
 63/68 anonim ***** válasza:
37%
A hit és az érzés az két dolog ha elkezded gyakorolni a hitedet Istenben akkor el kell felejtened hogy mit erzel. Ha Istenben hiszel akkor elhiszed azt hogy ő lerontja benned az ördög munkáját feltéve hogy te is neki tudod be hogy most te meleg vagy mert Isten nem teremtett ilyennek hiszen neki minden teremtménye jó ha ezeken elmélkedsz meglátod hogy előbb utóbb érzelmeid is aként fog változni ahogy híresnek megfelelően kerdes csak az hogy te milyen célokat dédelgetsz most? Hiszem Isten szabad akaratot adott te döntöd el milyen utat választól? Homoszexuális élet betegség bildogtalanság halál majd pokol ? Vagy Megtérés hit heteroszexualitas boldogság örök elet? Ezt a ket altarnativat tudom mondani vagy az egyiket választod vagy a masikat kétféle járkálni lehetetlen!! Sok sikert egy exhomokos!!
2021. márc. 22. 19:10
 64/68 anonim ***** válasza:
48%
Utolsó teljesen leírta, kérdező kérlek gondolj Istenre.
2021. márc. 22. 22:43
 65/68 anonim ***** válasza:
64%

Komolyan? Még mindig itt tartunk? A homoszexualitás nem betegség!

Kedves Kérdező! Először is, a lényeg a te saját boldogságod. Ha te ezt ép férfi vagy nő mellett képzeled el, hát legyen. Édesanyád pedig vagy megérti, vagy nem. Van amit nem tudsz megváltoztatni, ez pont olyan.

2021. márc. 22. 23:16
 66/68 anonim ***** válasza:
80%
Igen, arról állítunk tényeket, hogy egy ember nem lehet meleg, de arról vitázunk hogy mi a nő és mi a férfi..
2021. márc. 22. 23:19
 67/68 anonim ***** válasza:
44%
Én komolyan kezdek félni attól, hogy az én gyerekem is b*zinak születik. Most ez komoly? Inkább ne legyen gyerekem! Bocs, de nekem ez egy óriási trauma lenne és szégyen. A munkahelyemen folyamatos melegek elleni röhögés van, bujkálnom kellene mindenki elől, ha bárki b*zi lenne a családban...
2021. márc. 24. 11:53
 68/68 anonim ***** válasza:
37%

#67 Kb. 2018 elején-közepén a legelkötelezettebb b*zikutatók is kénytelenek voltak elismerni, hogy NINCS genetikai meghatározottsága egyik szexuális beállítottságnak sem. Tehát nem fog a gyereked sem b*zinak sem heterónak "születni". Csak ugye tolták ezt a hülyeséget vagy 30-40 évig, és hiába a tudományos cáfolat, már mindenki természetesnek veszi.

Ugyanúgy mint pl. az "éter hullámait", meg a többi hasonló faságot.

2021. márc. 24. 19:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!