Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Széthullhat a családom miattam...

Széthullhat a családom miattam, ha meleg vagyok?

Figyelt kérdés

Még nem tudják rólam.

Anyukám nagyon keresztény és szörnyen homofób. Apukám nagyjából semleges mindkét témával kapcsolatban. Két idősebb testvérem van, ők mindketten keresztények, de nem olyan durván gyűlölik a melegeket, mint anyukám.

21/F

2021. márc. 13. 12:32
1 2 3 4 5 6 7
 41/68 anonim ***** válasza:
89%

:(((

Értem. Az őszinteség fontos érték és szerintem vállald fel magad. Megkönnyebbülés lesz, ha tiszta vizet öntessz a pohárba.

Testvéreid tudják?

2021. márc. 15. 22:20
 42/68 anonim ***** válasza:
100%
a világvégét is beleírhatta volna, le is írta,de a dátumot nem. A nő és férfi közötti kapcsolatot is leírta, de ne várd hogy kinyitod a ibliát és konkrétan a válaszokat olvasod.
2021. márc. 15. 22:21
 43/68 anonim ***** válasza:
a hazugság a 7 fő bűn közül a 8. csak gondolom valakiknek nem fért bele így kioffolták.
2021. márc. 15. 22:23
 44/68 anonim ***** válasza:
70%
Isten nem gyűlőli a melegeket, ő csak a bűnt gyűlöli, ezért hat meg Jézus értünk:) nem gyűlöl téged
2021. márc. 15. 22:24
 45/68 anonim ***** válasza:
50%
Igen Isten nem gyűlöli a melegeket, meg a cukorbetegeket, Down kórosokat, csúnyákat, szegényeket, balkezeseket stb se.
2021. márc. 15. 22:28
 46/68 anonim ***** válasza:
78%
Tényleg baszki bal kezes vagyok, nekem annyi.
2021. márc. 15. 22:31
 47/68 anonim ***** válasza:
0%

Ne szívass, a cukorbetegeket, Down kórosokat, csúnyákat, szegényeket, stb. pont szereti, azok a kedvencei.

Amit "utál még" Isten, a gazdagokat, a 7 fő bűnben élőket és persze a hazugságot, mert ugye a Sátán a hazugság atyja, ami triviális. Tehát a mai világban alig van jó ember, mert mind hazudik, lehet a kérdező is ;))

2021. márc. 16. 11:20
 48/68 anonim ***** válasza:
87%

Lehet, egyedül vagyok ezzel, de én azt gondolom, hogy anyukád észrevette, mert az anyák olyanok, hogy minden kis jelből összeraknak egy egész világot. Tehát, a jeleket látva rajtad, összerakta, hogy más vagy. Hogy esetleg meleg vagy.

Úgy gondolhatja, hogy, ha szidja a melegeket, ha minden szavában a melegek ellen van, akkor Te is értel belőle, és nem fogsz azzá válni, nem fogod bevallani, vagy esetleg át tudod magadat programozni.

Tudom, hogy nem tudsz mit tenni.

Csak azt tudod tenni, hogy bevallod, tények elé állítod, és majd egy idő után elfogadja, hogy Te más vagy. Addig ki leszel téve a folyamatos beszólásoknak.

Vagy még nem vállalod be, csak akkor, ha lesz egzisztenciád, és el tudsz költözni, és a barátoddal külön életet élhetsz majd boldogságban.

2021. márc. 16. 12:21
 49/68 A kérdező kommentje:
Nem merem elmondani neki.
2021. márc. 16. 13:09
 50/68 anonim ***** válasza:
91%
Ha nincs nagy szerelmed, aki nélkül nem tudsz élni, aki miatt muszáj, akkor várj. Úgy a legjobb!
2021. márc. 16. 13:12
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!