Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Széthullhat a családom miattam...

Széthullhat a családom miattam, ha meleg vagyok?

Figyelt kérdés

Még nem tudják rólam.

Anyukám nagyon keresztény és szörnyen homofób. Apukám nagyjából semleges mindkét témával kapcsolatban. Két idősebb testvérem van, ők mindketten keresztények, de nem olyan durván gyűlölik a melegeket, mint anyukám.

21/F

2021. márc. 13. 12:32
1 2 3 4 5 6 7
 11/68 anonim ***** válasza:
68%

Lehet a testvéreid megtudnák lágyítani az anyádat veled kapcsolatban. Erre a hitét is fel lehet használni.

Ha tényleg olyan konzervatív mélyes vallásos mint mondod, meg kell neki mondani, hogy ha szerinte a homoszexualitás bűn gyűlölje a bűnt ne a bűnöst. Ha ez nem válik be akkor a vágya hogy gyűlölhessen valakit vagy valakiket erősebb a hiténél, vagyis képmutató.

2021. márc. 13. 18:18
 12/68 anonim ***** válasza:
80%

Nézd meg vele ezt a filmet:

Imák Bobbyért

[link]

TED Talks

Why I chose my LGBTQ daughter over the Evangelical Church

https://www.youtube.com/watch?v=rP01bH9Ljf4&t=489s

Az azért fontos kérdés, hogy te keresztény vagy e és mit gondolsz a kereszténység és a melegség kérdéséről. Van egy igehirdetés, én azzal értek egyet, keresztényként (és érintettként).

[link]

2021. márc. 13. 19:12
 13/68 anonim ***** válasza:
19%
Anyaszomorító leszel.
2021. márc. 13. 19:15
 14/68 anonim ***** válasza:
64%
"Anyu, jó hírem van! Jézus úgy döntött hogy próbára teszi mennyire vagy elfogadó, mennyire szereted az embereket, és küldött neked egy meleg gyermeket ♥️"
2021. márc. 13. 19:15
 15/68 anonim ***** válasza:
11%
14: a bűn elfogadása nem erény. Ha már Jézussal példálózunk.
2021. márc. 13. 19:34
 16/68 anonim ***** válasza:
71%

15#, nem akarlak megsérteni, de nem értitek milyen dolgoknak kell "szerencsétlenül" összejátszania, hogy egy ember a saját neméhez vonzódva szülessen le. Ez nem gyerekkorban tanult minta, hanem a leszülető léleknek ebbe az életbe hibásan lehozott irányultsága.

Nem célom -sem jogom- megítélni a vallásodat, de neked nem fura hogy bár Jézus mindig a szeretetről beszélt, a megbocsájtásról, "ti" meg tényleg mindenkiben azt keresitek miért lehet utálni, kitagadni, máglyán elégetni, stb.

2021. márc. 13. 19:53
 17/68 anonim ***** válasza:
14%
Nekem nem fura, mert nem az amerikanizált, nyáltól csöpögő Jézus-képen nőttem fel, hanem a bibliain. Az pedig sosem annyi, hogy szeretet és megbocsátás, hanem az, hogy "Menj, és többet ne vétkezzél."
2021. márc. 13. 19:57
 18/68 anonim ***** válasza:
80%
17-s,a félelem dühöt szül, a düh gyűlöletet.
2021. márc. 13. 20:04
 19/68 anonim ***** válasza:
67%
Kiragadni egy mondatot, és arra filozófiát építeni....megbocsájtás testvérem, ha kell, végtelenszer....és bocsánat, külső szemlélő vagyok csak a kereszténységgel kapcsolatban, de szurkolok nektek!
2021. márc. 13. 20:08
 20/68 anonim ***** válasza:
65%

18 ez önmagában lehet igaz, de ebben az esetben semmi értelme

19 valóban

2021. márc. 13. 20:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!