Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Széthullhat a családom miattam...

Széthullhat a családom miattam, ha meleg vagyok?

Figyelt kérdés

Még nem tudják rólam.

Anyukám nagyon keresztény és szörnyen homofób. Apukám nagyjából semleges mindkét témával kapcsolatban. Két idősebb testvérem van, ők mindketten keresztények, de nem olyan durván gyűlölik a melegeket, mint anyukám.

21/F

2021. márc. 13. 12:32
1 2 3 4 5 6 7
 1/68 anonim válasza:
90%

Elvégre a gyerekük vagy,ha tényleg igazán szeretnek,elfogadnak kereszténység ide vagy oda.

(:

2021. márc. 13. 12:52
 2/68 Nagy Anna7657 válasza:
76%
Hát nem igazán ismerem a szüleidet, de ha szeretnek akkor biztosan elfogják fogadni. Szerintem nincs azzal semmi baj, hogy ha a saját nemedhez vonzódsz. Az a lényeg hogy tudsz szeretni embereket. Előbb utóbb úgyis kifog derülni, úgyhogy szerintem te mond el nekik személyesen. Inkább mint hogy valahogy máshogy derüljön ki. És mégegyszer, hogyha szeretnek akkor biztos hogy elfogják fogadni. Megváltoztatni meg nem tudnak úgyhogy muszáj lesz nekik. Én melletted állok sok sikert! 😊❤
2021. márc. 13. 12:55
 3/68 anonim ***** válasza:
54%
Anyud a főnök otthon, ugye?
2021. márc. 13. 13:19
 4/68 anonim ***** válasza:
87%

Ha a családod széthullik attól, hogy őszintén vállalod a nemi identitásod, akkor ott már eleve nagy a gond.

Valójában attól félsz, hogy Anyukád eltaszít magától ha megtudja,de ha szeret akkor elfogad ezzel együtt is.

Persze beletelhet némi időbe,míg elfogadja magát a tényt de légy türelmes és bátor.

2021. márc. 13. 13:54
 5/68 anonim ***** válasza:
80%
Ha anyukád KOMOLYAN keresztény, akkor neki kötelessége másokat, de föleg a családtagokat feltétel NÉLKÜL szeretni, ha emiatt elzavar, akkor a keresztény hite csak mese.
2021. márc. 13. 13:59
 6/68 A kérdező kommentje:
#3: igen, ő a főnök
2021. márc. 13. 14:19
 7/68 anonim ***** válasza:
75%
Ha emiatt széthullik egy család, akkor az annyit is ér.
2021. márc. 13. 14:23
 8/68 anonim ***** válasza:
36%
nem fog széthullani, legfeljebb anyukád veled szakítja meg a kapcsolatot. A többiekkel nem lesz gondod szerintem.
2021. márc. 13. 16:27
 9/68 anonim válasza:
30%

Ti melegek minek írtok ki kérdést, ha besértődtök és töröltetitek a szabályos, de nektek nem tetsző válaszokat?

Na pont ez a nebáncsvirág viselkedés az, amiért nem bírlak titeket.

2021. márc. 13. 16:45
 10/68 anonim ***** válasza:
70%
Ne haragudj kedves utolsó, de te simán nyelned a gyűlölködést egy olyan dolog miatt, amiről nem tehetnek?
2021. márc. 13. 18:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!