Hogyan latod ezt a dolgot?
Figyelt kérdés
Keresztény vagyok megvagyok keresztelve mint Katolikus. Voltam első áldozó, bérmálkozó. 22f vagyok. De sehova se járok. Minden reggel este imádkozom. Próbálok szeretetben élni, békességben ha akad olyan anyagilag segiteni. De ha mennék is inkább 100x templom mint gyülekezet de úgy gondolom ISTEN bennunk él nem a kézzel csinált épületekben mint pl gyüli vagy templom . A gyűlik 90%a pedig szekta agymosás, csalad ellen uszítás stb2021. febr. 21. 20:16
11/11 anonim válasza:
Rendben van.
De van egy olyan szabály, hogy mielőtt felteszel egy kérdést, nézd meg, nem kérdezték-e már meg.
Miért tetted fel ezt a kérdést, ha már 50x volt?
Ráadásul a kérdésed (mint annyi másik ilyen) nem is KÉRDÉS, csak leírod a magadét, aztan megkérdezed, hogy mit gondoltok erről.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!