Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Turbó ateisták! Titeket...

Turbó ateisták! Titeket fenyegettek már meg keresztények egy szaftosabb beszólás után? Éreztétek már úgy, hogy vége?

Figyelt kérdés
[link]

2021. febr. 19. 22:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
én keresztényektől még csak olyat kaptam hogy "kivánom hogy a gyerekeid ne a rendörség meg a gyám ügy vigye elha nem a maffia akkor majd meg tudod milyen az mikor elvesznek tölled valamit ami fontos" nem emlékszem már miért kaptam ezt de jót derültem rajta :D azon meg se lepődök hogy nem tud helyesen írni
2021. febr. 20. 11:50
 12/18 Mansour ***** válasza:
21%

"azon meg se lepődök hogy nem tud helyesen írni"

Mondja az, aki nem nem kezdi a mondatot nagy kezdőbetűvel, és nem használ írásjeleket. Vagy ez csak művészi kifejezőeszköz? Jó, igaz, a "tölled" és hasonlók durvábbak, de akkor is...

2021. febr. 20. 12:08
 13/18 anonim ***** válasza:
39%
bocs nem tudtam hogy irodalom órán vagyunk. tudod itt az interneten teljesen elfogadott a kisbetűs mondatkezdés, és az oxford comma hiányáért se fejeznek le senkit
2021. febr. 20. 12:10
 14/18 anonim ***** válasza:
Itt az a lényeg, hogy rossz helyesírással kritizálod más rossz helyesírását.
2021. febr. 20. 12:27
 15/18 anonim ***** válasza:
az én "rossz helyesírásom" lustaságból fakad, ha akarok tudok nagybetűvel mondatot kezdeni és vesszőket használni. az övé tudatlanságból, ő ha akarna se tudna helyesen írni, kivéve ha leülne és megtanulná. nagy különbség
2021. febr. 20. 12:29
 16/18 Mansour ***** válasza:
Bizonyos szempontból nagy különbség, más szempontból meg gyakorlatilag ugyanaz.
2021. febr. 20. 12:53
 17/18 anonim ***** válasza:
oké kötekedj kedvedre. már így is épp eleget offoltunk
2021. febr. 20. 12:56
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Turbó ateisták... ezen a ponton abba lehet hagyni. Akinek nem tűnt fel semmi még, ha a szaftos beszólásokig jut, már tudnia kell. Ha mégse, akkor nem szabad tovább foglalkozni vele. A problémáját nem itt lehet megoldani.
2021. febr. 20. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!