Turbó ateisták! Titeket fenyegettek már meg keresztények egy szaftosabb beszólás után? Éreztétek már úgy, hogy vége?
2021. febr. 19. 22:03
1/18 anonim válasza:
Buta vagy fiam. Egy keresztény sosem fenyegetne meg senkit ilyennel. Azok a muszlimok.
3/18 anonim válasza:
A kérdező keveri a vallást a vallási fanatizmussal. Gondolom "keresztények" alatt a ku-klux-klánt érti, mert a cikkben szereplő fenyegetőzők kb. annak felelnek meg.
4/18 anonim válasza:
Fenyegettek, igen.
Nem kellett semmit csinálnom: csak látták rajtam, hogy nem vagyok hívő.
5/18 anonim válasza:
Igen, azt mondtak, hogy ha nem hagyom abba akkor megkeresztelnek , most mar templomba jarok, jó utra tertem.
6/18 anonim válasza:
igen, engem addig pofoztak mig hinni nem kezdtem
de mar elmult
7/18 anonim válasza:
A válaszolók elolvasták vajon a cikket, amivel együtt van értelme a kérdésnek? Ja nem. 😐
8/18 anonim válasza:
"A válaszolók elolvasták vajon a cikket, amivel együtt van értelme a kérdésnek? Ja nem."
Csillagfürt esetébe nincs értelme válaszolni sem. Van 10-20 kérdése, és évek óta folyamatosan írja ki őket, napi szinten, csak más neveken. Pl. Lucifer666, Jezus666, stb.
9/18 anonim válasza:
Igen, tudom ki ő és csak nagy ritkán megy el az esze, alapvetően jók a kérdései.
10/18 Mansour válasza:
Olvastam már szaftos beszólásokat mindkét oldalról, de ez a fajta fenyegetés szerencsére nem fordul elő sem keresztény, sem ateista részről. Keresztények legfeljebb azzal fenyegetőznek, hogy majd jól elkárhozol, te akartad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!